Aynen kankaGüvenilir 10 kişi çıkar ancak o da zor
Aynen kankaGüvenilir 10 kişi çıkar ancak o da zor
Kanka buralardayım rahat ol😃😃Acilin modum geldi 😆
Bir sıkıntım olursa halledersin😂Kanka buralardayım rahat ol😃😃
Tetikteyimm😂😂Bir sıkıntım olursa halledersin😂
Bu is olmaz millet ac ac 😂 10 lira icin savas cikiyor burdaDiyelim bu hafta cuma belirlenir 50 çoksa risk azaltılır 20 yapalım diyecem oda kumara gider yaraya merhem olmaz
😂 😂 😂Bu is olmaz millet ac ac 😂 10 lira icin savas cikiyor burda
Fikir benden cıktı ama Fikirlere Kurşun İşlemezTetikteyimm😂😂
Dediğin çok mantıklı haftada herkesten 50 çıkmayabilirDiyelim bu hafta cuma belirlenir 50 çoksa risk azaltılır 20 yapalım diyecem oda kumara gider yaraya merhem olmaz
Burda çoğu kişide vicdan geçmiyor haysiyet değil maddiyat takılıyorlarBi fatura filan öder maddi manevi rahatlar gibi ama ne bilim herkes biraz desteğe ihtiyaç duyuyo gibi vicdanı olan alıp gitmez ama karar sizde olsun
@fiorino21 olur aslında 😊4 5 tane saglam adam olsa adminler belirlese benden çıkar 50
Bu sistemin olmasının tak çaresi adminlere önce depozito gibi bir para bırakmak kaçmayı önlemek için başka türlü olmaz.ama her acıdan sıkıntılı tutmaz bu is@fiorino21 olur aslında 😊
Benden de çıkar4 5 tane saglam adam olsa adminler belirlese benden çıkar 50
Bu çok teferruatlı bir iş. Aslında buna benzer başka bir konuda hazırlığımız var. Fikir aşamasında şuan@fiorino21 olur aslında 😊
Kanka sen ben zaten kendi aramızda da yaparız o basit iş ama 7 8 kişi olsa herkes her hafta 50 verse güzel olur ama kaçmayı önlemek için mesela 5 kişi miyiz herkes 250 şer kapora bırakacak admine maksat alıp kafayı onlemekBenden de çıkar
Beklemede kalalım ozaman bunu da gündemde tutalım çok üstelemek istemiyorum yanlış olmasınBu çok teferruatlı bir iş. Aslında buna benzer başka bir konuda hazırlığımız var. Fikir aşamasında şuan
Diyelim her hafta 20-30-50 neyse verelim modlara ilk iki hafta toplansın 3 hafta verilmeye başlansın buda olabilirKanka sen ben zaten kendi aramızda da yaparız o basit iş ama 7 8 kişi olsa herkes her hafta 50 verse güzel olur ama kaçmayı önlemek için mesela 5 kişi miyiz herkes 250 şer kapora bırakacak admine maksat alıp kafayı onlemek