Benim elime her zaman para geçer bebem rahat olSigara parasi icin dilenmeyi bırakınca atarsin 😁 ya da sen ilk once @Low6734 a verdigin sozu tut sonra erkeklik yap eline 100 lira gecti adam mi oldun😂🤫
Sabahtan beri para dileniyon deneme bonusu cekecem diye onun icin 😁😁😁Benim elime her zaman para geçer bebem rahat ol
He onda haklısın aysonu yaklaşınca maaş bitiyoSabahtan beri para dileniyon deneme bonusu cekecem diye onun icin 😁😁😁
Ahshgajahshahahahahhsh 😁😁😁He onda haklısın aysonu yaklaşınca maaş bitiyo![]()
Gulmekte mi yasak sende guluyon@Mahonii gulme da sinirimi bozdun dhjdjr
Hayırlı olsunPara gelmiş
Çekim tamammış bi aöz daha versin sonrası eğlenceli oluyorGulmekte mi yasak sende guluyon
Hayırlı olsun verilecek söz var mıPara geldi beyler 10 dk da yatırım yapabilirsiniz
Eyvallah kardeşim.@ISYANKAR 50 TL gönderdim tşk bro
Kardeşim ne sözü aciklaHayırlı olsun verilecek söz var mıama sonradan söz yerine getirilmeyecek baştan anlaşalım:
sonra sıkıntı olmasın
![]()
Yaz papara 10 atayimHayırlı olsun verilecek söz var mıama sonradan söz yerine getirilmeyecek baştan anlaşalım:
sonra sıkıntı olmasın
![]()
Ancak gülersin kardeşim öyle sana yapılınca nasıl da isyan ediyodun demi@ISYANKAR 50 TL gönderdim tşk bro
La yazsana papara atım 10 tlAncak gülersin kardeşim öyle sana yapılınca nasıl da isyan ediyodun demiyanlış anlama artık işin gırgırındayım
![]()