yahu sen nerdesin abi sende mi geldin buraya hoşgeldinolur olur herşey olur Ahmetcim![]()
yahu sen nerdesin abi sende mi geldin buraya hoşgeldinolur olur herşey olur Ahmetcim![]()
Hoşbuldukyahu sen nerdesin abi sende mi geldin buraya hoşgeldin![]()
Çok şükür abi bende ara ara girip bakıyorum çok aktif oldugum söylenemezHoşbuldukben üyeymişim buraya zaten ya
.)
sen napıyon bu arada iyimisin.
Yürü be tespitin kralını yapmışsın osman kardeşşşşşşProfil fotondaki adam kadar gereksiz papara kart yumiyum kardes
Kralllll 😅😅😅Yürü be tespitin kralını yapmışsın osman kardeşşşşşş![]()
şansa bak ya bende 2 gün önce başvurdum karta.gereksizmi diyosunuz yani bu kart.Profil fotondaki adam kadar gereksiz papara kart yumiyum kardes
Pek özelliği yok akbank dan para yatırırken kartla ucret kesiyor ama atm den kesmiyor 😅şansa bak ya bende 2 gün önce başvurdum karta.gereksizmi diyosunuz yani bu kart.
neyse dursun bi kenarda. yarınöbürgün güncellerler belkiPek özelliği yok akbank dan para yatırırken kartla ucret kesiyor ama atm den kesmiyor 😅
bende o maksatla dursun bakalım dedim güncelleme gelirse kullanırız gelmezse de sallaKanka 20 aralıktan sonra sözleşmeli üyelerin yani kart sahiplerinin kullanıcı sözleşmesi yenilenecek bütün atm lerde çekim yatırım kesinti kalkıyor ayrıcı limitlerde yükselecek mail gelmişti bana orda yazıyordu ( 1 senedir kullanıyorum)
Evir çevir kıvır çevir sallabende o maksatla dursun bakalım dedim güncelleme gelirse kullanırız gelmezse de salla![]()
Sala sala sala sala titretEvir çevir kıvır çevir salla
Ne kadar sallarsan salla daSala sala sala sala titret
Benim olacan sonundaaaa haydeeee 😂😂😎😎Ne kadar sallarsan salla da
Hadi oturmaya mı geldikBenim olacan sonundaaaa haydeeee 😂😂😎😎