DESTEK Papara kart ile ilgili bilgisi olan ?

Fatalblowx

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bunun nesi komik şimdi

Fatalblowx

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bir insanı kötülerken önce kendini boy aynasında bakmalı bir insan ben daha başka bişey demiyorum @YumiYum77 allaha emanet

evetmoruk

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
sadece hesaba para giriş limiti 250.000 oluyor gerisi hepsinde aynı

Victor Hugo

MODERATÖR
Moderatör
⭐10.000⭐
TİPSTER
Bende kart çok en iyisi kullanmamak değil.mi kardesim

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Bir insanı kötülerken önce kendini boy aynasında bakmalı bir insan ben daha başka bişey demiyorum @YumiYum77 allaha emanet
ben kimi kötülemişim ? ne yapmışım ben ? sen birisinin lafıyla böyle birşey düşünmüş olabilirmisin acaba ? ben oraya giriyorum oda hangi sebeble oldugunu söylim sana youwin ve mroyunun spinleri aktif oldugu zaman konular açılıyo anlıyorum ki freespin verilmiş siteye girip oynuyorum onun dışında girmiyorum. Girdigim zamanda msjlara yada iletilere bakmıyorum direk anasayfadaki konulara bakıyorum freespinle iligli konu var yada yok çıkıyorum. Bu konu nedir nereden çıktı anlamış degilim. Az çok etrafımdaki insanlar bilir ki birisiyle bir problem yaşamışsam haklı yada haksız yüzüne söyler lafıımı esirgemem. Haksızsam özürümü de dilemekten gocunmam. Şuanda bu algıya fikire nereden nasıl kapıldın onu merak ediyorum...

Fatalblowx

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ben kimi kötülemişim ? ne yapmışım ben ? sen birisinin lafıyla böyle birşey düşünmüş olabilirmisin acaba ? ben oraya giriyorum oda hangi sebeble oldugunu söylim sana youwin ve mroyunun spinleri aktif oldugu zaman konular açılıyo anlıyorum ki freespin verilmiş siteye girip oynuyorum onun dışında girmiyorum. Girdigim zamanda msjlara yada iletilere bakmıyorum direk anasayfadaki konulara bakıyorum freespinle iligli konu var yada yok çıkıyorum. Bu konu nedir nereden çıktı anlamış degilim. Az çok etrafımdaki insanlar bilir ki birisiyle bir problem yaşamışsam haklı yada haksız yüzüne söyler lafıımı esirgemem. Haksızsam özürümü de dilemekten gocunmam. Şuanda bu algıya fikire nereden nasıl kapıldın onu merak ediyorum...
Yani hiç özele bakmıyorsun peki kardeş

TheGodfather

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
onu sen söylemiştin biliyorum abi mesele limitler yükselicekmi eger limitler yine oldugu gibi kalıcaksa bi anlamı yokki kartın sadece ay içindeki kampanya noktalarında alışveriş yaparsın okadar
3 ay once aldım.cipli kart kenarda duruyor bildigim.kadariyla her para cekiminde 5 tl veya 3 tl.kesmesi lazım

vega058

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Bende çipli kart var. Aylık limitin 250 bin ve sözleşmeli hesap oluyor. Ama asıl önemli olan 1 ay içerisinde 5 farklı kişiden toplamda 5 bin tl yi geçen ödeme alırsan yine %3.4 lük kesinti yine oluyor. Yani değişen bir şey yok. Kart ile herhangi bir bankanın bankamatiğinden çekim yaparsan 1-1.5 tl arası kesinti oluyor. (gerekli mi? Bence gereksiz)

Blacklion

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bende çipli kart var. Aylık limitin 250 bin ve sözleşmeli hesap oluyor. Ama asıl önemli olan 1 ay içerisinde 5 farklı kişiden toplamda 5 bin tl yi geçen ödeme alırsan yine %3.4 lük kesinti yine oluyor. Yani değişen bir şey yok. Kart ile herhangi bir bankanın bankamatiğinden çekim yaparsan 1-1.5 tl arası kesinti oluyor. (gerekli mi? Bence gereksiz)
Bence de gerkesiz ama alıyorlar

Blacklion

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
bende kart talep ettim bakalım

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
teşekkür ederim reis bende talep etmeyi gereksiz buldum ama limit bakımından degişen şeyler olabilir diye istedim sanırım pek bi fark yok gibi