Bunun nesi komik şimdi
Peki öyle olsun rastgelevalla girmiyrm oraya görmedm
senle bi alakası yok yanlış anlama reis ben oraya girmiyorum ondan görmedimPeki öyle olsun rastgele
30 dk önce aktifmişsin girmiyorum derken msj bölümündenmi kastettinsenle bi alakası yok yanlış anlama reis ben oraya girmiyorum ondan görmedim
Sorun ne kim kimi kötüledi ben anlamadımBir insanı kötülerken önce kendini boy aynasında bakmalı bir insan ben daha başka bişey demiyorum @YumiYum77 allaha emanet
O bilir msj yerine ulaşmıştır modumSorun ne kim kimi kötüledi ben anlamadım
Papara kartın bi algısı vergisi yok bi espriside yokBende kart çok en iyisi kullanmamak değil.mi kardesim
ben kimi kötülemişim ? ne yapmışım ben ? sen birisinin lafıyla böyle birşey düşünmüş olabilirmisin acaba ? ben oraya giriyorum oda hangi sebeble oldugunu söylim sana youwin ve mroyunun spinleri aktif oldugu zaman konular açılıyo anlıyorum ki freespin verilmiş siteye girip oynuyorum onun dışında girmiyorum. Girdigim zamanda msjlara yada iletilere bakmıyorum direk anasayfadaki konulara bakıyorum freespinle iligli konu var yada yok çıkıyorum. Bu konu nedir nereden çıktı anlamış degilim. Az çok etrafımdaki insanlar bilir ki birisiyle bir problem yaşamışsam haklı yada haksız yüzüne söyler lafıımı esirgemem. Haksızsam özürümü de dilemekten gocunmam. Şuanda bu algıya fikire nereden nasıl kapıldın onu merak ediyorum...Bir insanı kötülerken önce kendini boy aynasında bakmalı bir insan ben daha başka bişey demiyorum @YumiYum77 allaha emanet
Yani hiç özele bakmıyorsun peki kardeşben kimi kötülemişim ? ne yapmışım ben ? sen birisinin lafıyla böyle birşey düşünmüş olabilirmisin acaba ? ben oraya giriyorum oda hangi sebeble oldugunu söylim sana youwin ve mroyunun spinleri aktif oldugu zaman konular açılıyo anlıyorum ki freespin verilmiş siteye girip oynuyorum onun dışında girmiyorum. Girdigim zamanda msjlara yada iletilere bakmıyorum direk anasayfadaki konulara bakıyorum freespinle iligli konu var yada yok çıkıyorum. Bu konu nedir nereden çıktı anlamış degilim. Az çok etrafımdaki insanlar bilir ki birisiyle bir problem yaşamışsam haklı yada haksız yüzüne söyler lafıımı esirgemem. Haksızsam özürümü de dilemekten gocunmam. Şuanda bu algıya fikire nereden nasıl kapıldın onu merak ediyorum...
özelde msj uyarısı vardı ama ben onu adminler reklamlamıdır diye hiç tıklayıp da bakmadım dedigim gibi konulara iki dk yüzeysel olarak bakıp çıktımYani hiç özele bakmıyorsun peki kardeş
😉özelde msj uyarısı vardı ama ben onu adminler reklamlamıdır diye hiç tıklayıp da bakmadım dedigim gibi konulara iki dk yüzeysel olarak bakıp çıktım
3 ay once aldım.cipli kart kenarda duruyor bildigim.kadariyla her para cekiminde 5 tl veya 3 tl.kesmesi lazımonu sen söylemiştin biliyorum abi mesele limitler yükselicekmi eger limitler yine oldugu gibi kalıcaksa bi anlamı yokki kartın sadece ay içindeki kampanya noktalarında alışveriş yaparsın okadar
Bence de gerkesiz ama alıyorlarBende çipli kart var. Aylık limitin 250 bin ve sözleşmeli hesap oluyor. Ama asıl önemli olan 1 ay içerisinde 5 farklı kişiden toplamda 5 bin tl yi geçen ödeme alırsan yine %3.4 lük kesinti yine oluyor. Yani değişen bir şey yok. Kart ile herhangi bir bankanın bankamatiğinden çekim yaparsan 1-1.5 tl arası kesinti oluyor. (gerekli mi? Bence gereksiz)
teşekkür ederim reis bende talep etmeyi gereksiz buldum ama limit bakımından degişen şeyler olabilir diye istedim sanırım pek bi fark yok gibiBende çipli kart var. Aylık limitin 250 bin ve sözleşmeli hesap oluyor. Ama asıl önemli olan 1 ay içerisinde 5 farklı kişiden toplamda 5 bin tl yi geçen ödeme alırsan yine %3.4 lük kesinti yine oluyor. Yani değişen bir şey yok. Kart ile herhangi bir bankanın bankamatiğinden çekim yaparsan 1-1.5 tl arası kesinti oluyor. (gerekli mi? Bence gereksiz)
olur olur herşey olur Ahmetcimteşekkür ederim reis bende talep etmeyi gereksiz buldum ama limit bakımından degişen şeyler olabilir diye istedim sanırım pek bi fark yok gibi