isimleri unuttum yok şuan burada olsa yorumlarını görürdümHangi pipne
isimleri unuttum yok şuan burada olsa yorumlarını görürdümHangi pipne
Kuponunda Beşiktaş üst fener üst varsa geli50 tl bastım ama![]()
![]()
O gidenlere ayıp ettiler bazı modlarisimleri unuttum yok şuan burada olsa yorumlarını görürdüm
Kuponunda Beşiktaş üst fener üst varsa geli
Konyaspor | Denizlispor | 08-02 14:00 | IY(1.5) ALT/UST | ALT | 1.30 | Hayır | Bekliyor | / | Baslamadı | |||
![]() | 242 | Giresunspor | Istanbulspor | 08-02 14:00 | IY(1.5) ALT/UST | ALT | 1.30 | Hayır | Bekliyor | / | Baslamadı | |
![]() | 250 | Levante | Leganes | 08-02 15:00 | IY(1.5) ALT/UST | ALT | 1.30 | Hayır | Bekliyor | / | Baslamadı | |
![]() | 293 | Guingamp | Lorient | 08-02 17:00 | IY(1.5) ALT/UST | ALT | 1.30 | Hayır | Bekliyor | / | Baslamadı | |
![]() | 244 | Mafra | Nacional | 08-02 14:00 | IY(1.5) ALT/UST | ALT | 1.25 | Hayır | Bekliyor |
o modlarda ipne işteeeO gidenlere ayıp ettiler bazı modlar
KonyasporDenizlispor 08-02 14:00 IY(1.5) ALT/UST ALT 1.30 Hayır Bekliyor / Baslamadı ![]()
242 Giresunspor Istanbulspor 08-02 14:00 IY(1.5) ALT/UST ALT 1.30 Hayır Bekliyor / Baslamadı ![]()
250 Levante Leganes 08-02 15:00 IY(1.5) ALT/UST ALT 1.30 Hayır Bekliyor / Baslamadı ![]()
293 Guingamp Lorient 08-02 17:00 IY(1.5) ALT/UST ALT 1.30 Hayır Bekliyor / Baslamadı ![]()
244 Mafra Nacional 08-02 14:00 IY(1.5) ALT/UST ALT 1.25 Hayır Bekliyor
umarım gelir kazanamaz oldum bu gelirse 128 basacam 3 maçaNacional maçı biraz sıkıntı gerisi rahat gelir bide Giresun
Eski modlar eren ile Batu yok kardeşim yeni modlar yorum yapmasam daha iyi kardesimo modlarda ipne işteee
Aslında bjk 3ust verseydin fener var aynı orana sahip ama sen garanti kovalamissinumarım gelir kazanamaz oldum bu gelirse 128 basacam 3 maça
Eski modlar eren ile Batu yok kardeşim yeni modlar yorum yapmasam daha iyi kardesim
ben böyle oynuyorum genelde önce şu kupon sonuclansın bakacamAslında bjk 3ust verseydin fener var aynı orana sahip ama sen garanti kovalamissin
Valla öyle kardesim ben de bunu adminlere dedim menfaatci çok dedim burda sörf ödül almak için takılanlar vardı![]()
ben burada kimin ne oldugu bastan biliyordum günde 5bin msj atanlar nerede şimdi işleri bitti yaa
İns kazanırsın kardesim bende bakalım akşama bı rolll yapâcam ama kendimeben böyle oynuyorum genelde önce şu kupon sonuclansın bakacam
tam işte bana onun için satastılar ben gereken yere onu buraya ilk geldigimde söyledim önceki forumdada aynısını yaptılar ama ana avrat bastım küfürüValla öyle kardesim ben de bunu adminlere dedim menfaatci çok dedim burda sörf ödül almak için takılanlar vardı
önce kazan paran olursa diyer arkadaşlara yaparsın ama öyle kişiler varki nasıl dumenler yapılıyor ben içimden gelirseİns kazanırsın kardesim bende bakalım akşama bı rolll yapâcam ama kendime
Kardeşim ben durumu anladım hatta o yüzden de adimiz çıktı tartışma yaratığın diye ama sen keşke ana bacı karistirmasardintam işte bana onun için satastılar ben gereken yere onu buraya ilk geldigimde söyledim önceki forumdada aynısını yaptılar ama ana avrat bastım küfürü
Yok kendim yapâcam artık eski si gibi yapmam yaparsamada başka yer buldum abi cekenler var para atmiyoz küfür ediyor ve bunları biz görmezden geliyozönce kazan paran olursa diyer arkadaşlara yaparsın ama öyle kişiler varki nasıl dumenler yapılıyor ben içimden gelirse
o zmn ver papara derim gonderirrim daha once verdıklerımın hiç biri tanımıyor beni
dayanamadım artık mesela sana laf demeden sen geliyon lafa karısıp bana satasıyon durduk yereKardeşim ben durumu anladım hatta o yüzden de adimiz çıktı tartışma yaratığın diye ama sen keşke ana bacı karistirmasardin
başka yerle işim olmaz benm artık buraya bakacam burada canlanacak bir şekildeYok kendim yapâcam artık eski si gibi yapmam yaparsamada başka yer buldum abi cekenler var para atmiyoz küfür ediyor ve bunları biz görmezden geliyoz
İnsan oldukları için etmiyon takmiyasan kardeş ben şunu anladım haklı olan kaybediyo bak aynısı bana da yapıldı diğer yerde burda ban yiyen birisi bana satasan adam tutmuz bana laf sokması içindayanamadım artık mesela sana laf demeden sen geliyon lafa karısıp bana satasıyon durduk yere
bu cok oldu modlara dedim beni banladı en son dayanamadım ederim abi daha önce bak bunlar basıma bela gibi oldular
insan olana neden küfür etmiyorum