Abi bende mobilden guncelledim takir takir islem yaptim ama dedigin gibi sorum yasayan varmismobile gelen güncellemeden sonra yatırım ve çekim işlermlerinde sıkıntı varmış, bilgisayardan yapın işlemleri diyor
veya uygukamadan değil de google dan giriş web sayfasından yapın
Abi artik sifreler 6 haneli ben 3 kere yanlis girdim sonra yeni sifre istedi 6 haneli duzeldi hemenbende şifremle giremedim cepten
öyleymişAbi artik sifreler 6 haneli ben 3 kere yanlis girdim sonra yeni sifre istedi 6 haneli duzeldi hemen
Alim 30du sonra 50 yaptilar heralde tam bilmiyompaparada 100 gönderim 50 alımmıydı aylık
benim işlem limitim de dolmadı o zamanAlim 30du sonra 50 yaptilar heralde tam bilmiyom
Telefon ac yada [email protected] dekontu yollabenim işlem limitim de dolmadı o zaman
girişte sorun yok zaten güncellemeden soonra sistem yavaşlamış. telefonla bilgi al en iyisiarkadaşlar 5 gibi 17 tl yükledim ziraat bankası ile halen papara bakiyemde gözümüyor girişte ffalan probem yok giriş yapıyorum
şimdi banka hesabıma bakayım dedim parayı geri yollamışlargirişte sorun yok zaten güncellemeden soonra sistem yavaşlamış. telefonla bilgi al en iyisi
açıklamaya papara numaranı yazmamış veya yanlış yazmış olabilir misin?şimdi banka hesabıma bakayım dedim parayı geri yollamışlar