Olsa yardim ederdim broArkadaslar bonus aldim cevirdim 10 tl papara eksigim 10 tl paparasj olan varmi cekimde o kisiye guzellik yapicam ve 2 kisiye 20 tl vericem
Olsa yardim ederdim.Arkadaslar bonus aldim cevirdim 10 tl papara eksigim 10 tl paparasj olan varmi cekimde o kisiye guzellik yapicam ve 2 kisiye 20 tl vericem
Güvenmem için 1 sebepArkadaslar bonus aldim cevirdim 10 tl papara eksigim 10 tl paparasj olan varmi cekimde o kisiye guzellik yapicam ve 2 kisiye 20 tl vericem
Ben sabah arkadasa telegon numarami saatim papara acsin diye engelledi ben ile alisveris yapiyorsan hakkin kalmazGüvenmem için 1 sebep
Arkadaslar bonus aldim cevirdim 10 tl papara eksigim 10 tl paparasj olan varmi cekimde o kisiye guzellik yapicam ve 2 kisiye 20 tl vericem
Silinmedj dediki freebet kazanciniz ve anabkiye karismasin diye duzeltik yatirimdan sonra eklencek dediBakiyen silinmis kardeşim.
Keske olsaa😔😔Arkadaslar bonus aldim cevirdim 10 tl papara eksigim 10 tl paparasj olan varmi cekimde o kisiye guzellik yapicam ve 2 kisiye 20 tl vericem
Ok. Max ne kadar cekim.Silinmedj dediki freebet kazanciniz ve anabkiye karismasin diye duzeltik yatirimdan sonra eklencek dedi
10 tl de kendisinde var.Yatirim sarti 10 lirami
At paparani isini gorelim10 tl eksik
Eyvallah reisim 😊