anlamadim gonderme alma cekimi 150 ye 300 muPapara güncel durum
Yok mail gelmedi bakmadım daha doğrusu.Bi 10 dakka önce başka bi yerde paylaşılmış bende burda paylaşayım dedimOh be sonunda
Mail mi geldi
Yok mail gelmedi bakmadım daha doğrusu.Bi 10 dakka önce başka bi yerde paylaşılmış bende burda paylaşayım dedimOh be sonunda
Mail mi geldi
artik para.gondermeye komisyonda kesmiyor paparaYok mail gelmedi bakmadım daha doğrusu.Bi 10 dakka önce başka bi yerde paylaşılmış bende burda paylaşayım dedim![]()
??anlamadim gonderme alma cekimi 150 ye 300 mu
Valla görselden ne anladıysan o
Ama 10 işlemden sonra yine kesecek sanırımpapara kendini duzeltti akillandi islem.ucreti kesmiyor artik1500 girdi hesaba 1 lira bile kesmedi ankadilar millet cok sikayetci hemen hatalarindan döndüler
oyleyse kotü😀Ama 10 işlemden sonra yine kesecek sanırım
Emin değilim işte onu da öğrenebilirsem tam yazarım burayaoyleyse kotü😀
Yanlış oldu
Senin 1500 den kesmeyip senin bana attigindan niye kesti 😁papara kendini duzeltti akillandi islem.ucreti kesmiyor artik1500 girdi hesaba 1 lira bile kesmedi ankadilar millet cok sikayetci hemen hatalarindan döndüler
miktarın büyüklüğüne göre kesmiyor ki papara ücreti zaten belli bir sınırı geçince kesiyorpapara kendini duzeltti akillandi islem.ucreti kesmiyor artik1500 girdi hesaba 1 lira bile kesmedi ankadilar millet cok sikayetci hemen hatalarindan döndüler
Yine 10 dan sonra kesiyor sadece aylık işlem sayısını arttırmışSenin 1500 den kesmeyip senin bana attigindan niye kesti 😁