kumarbaz
Guest
nasil 50 ye 100Benim papara card var sözleşmeli hesap yani. Aylık 300 adet para alımı yapabilirim
300 mu oluyor ????
nasil 50 ye 100Benim papara card var sözleşmeli hesap yani. Aylık 300 adet para alımı yapabilirim
Senin papara onaylı demi 150 oldu limit papara card varsa 300 oldu alımnasil 50 ye 100
300 mu oluyor ????
şuan gönderilirmi ay başımıSenin papara onaylı demi 150 oldu limit papara card varsa 300 oldu alım
Şuan olur bana gönder ne varsaşuan gönderilirmi ay başımı
birakmiyorumki hesap ta 😂Şuan olur bana gönder ne varsadeneyelim bi
:
![]()
150 işte gönderme limitini bilmiyorum ama 150 defa alabilirsin bi aydagelme limiti ne oldu ?
Biraz sakat bi cümle olmuş sonradan farkettim150 işte gönderme limitini bilmiyorum ama 150 defa alabilirsin bi ayda
150 kere alsak hoşaf oluruz 😂😂Biraz sakat bi cümle olmuş sonradan farkettim![]()
Reis hesabın onaylı ve bir kere banka havalesi ile yatırım yaptıysan 150 alim. Benim ki papara card olduğu için alim 300 adetgelme limiti ne oldu ?
1 ayda kaç defa gönderme limiti var biliyo musun150 kere alsak hoşaf oluruz 😂😂
150 alımda gönderme kaç defa aydaReis hesabın onaylı ve bir kere banka havalesi ile yatırım yaptıysan 150 alim. Benim ki papara card olduğu için alim 300 adet
O konuda bilgim yok kral. Ben bunu bugun öğrenmedim. 2 ay önce kart başvurusu yaptim geldi ama cipsiz bugun de çipli geldi isim yazılı. Ben geçen gün öğrenmiştim papara card olursa 300 alim olur diye gonderim de artmıştır tabi. Ayrıca amaçları belli işte papara kart cikarttirmak1 ayda kaç defa gönderme limiti var biliyo musun
Ve daha fazla kazanmak çünkü herkes kullanıyor limitler artarsa kazanç da artar paparanınO konuda bilgim yok kral. Ben bunu bugun öğrenmedim. 2 ay önce kart başvurusu yaptim geldi ama cipsiz bugun de çipli geldi isim yazılı. Ben geçen gün öğrenmiştim papara card olursa 300 alim olur diye gonderim de artmıştır tabi. Ayrıca amaçları belli işte papara kart cikarttirmak
Valla 150 güncel bu yaptığım paylaşım acaba 1 şubattan itibaren mi geçerli onu bilemiyorumlimit hâlâ 100