26 dkda 50 yi 500 nasl yaptn tebrikler10 dakikada geldi tesekkurler
Tebrikler gerçekten 26 dakika dün gece 10 tl 95 oldu 100 olsa çekicem sonra malum son 010 dakikada geldi tesekkurler
Rulet benim isim kardesim26 dkda 50 yi 500 nasl yaptn tebrikler
tebrikler10 dakikada geldi tesekkurler
Aynen hmdbjk nın etkinliğini kazandım 10 tl geldi ona attım slotta 40 oldu 20 phi bastım geldi 35 kalan 20 de slotta 60 yaptım sonra indiana yüzünden bakiye yavasca düştü ve bittiTebrikler gerçekten 26 dakika dün gece 10 tl 95 oldu 100 olsa çekicem sonra malum son 0))
Bende çok oynuyodum 0,1,2,3,14,16,17,18,20 uğurlu rakamlarım dene bunu her turda 9 rakama basıyodum böyle 100 tl yi çok 1000 2000 yaptım yada 5 dakika 0 da çok olduRulet benim isim kardesim![]()
Bu sekilde kazanc elde edemezsin uzun süre 1 masayi hep izlemelisin oynamadan önce çok bilmişlik asla taslamam ama kaybetmiyorum rulette kazanc hep %85Bende çok oynuyodum 0,1,2,3,14,16,17,18,20 uğurlu rakamlarım dene bunu her turda 9 rakama basıyodum böyle 100 tl yi çok 1000 2000 yaptım yada 5 dakika 0 da çok oldu![]()
Tebrikler10 dakikada geldi tesekkurler
Benim oynadığım canlı değildi bets10 da normal rulet canlı rulet değil zaten oynamıyorum 5 senedir 1 lira bile oynamadımBu sekilde kazanc elde edemezsin uzun süre 1 masayi hep izlemelisin oynamadan önce çok bilmişlik asla taslamam ama kaybetmiyorum rulette kazanc hep %85
Onun bunun çocuğu anca karalama yap adamlar sponsor olmayan sitelerde bile çözüm buluyor LALEBu forum tokatci
Sen bu kafayla o parayi zor alirsinBu forum tokatci
Dünden beri sussan para simdi hesabindaydiSen bu kafayla o parayi zor alirsin
Siktir git orospuncocugu param yatmadi sikerim belaniOnun bunun çocuğu anca karalama yap adamlar sponsor olmayan sitelerde bile çözüm buluyor LALE
24 saat gibi sacma bir kural koyamaz hic bir site insanlara kaybttirmeye yonelik boyle bir oyun yapamazDünden beri sussan para simdi hesabindaydi
Allahsiz kitapsiz özele bakSiktir git orospuncocugu param yatmadi sikerim belani
Koymuslar simdi bu kadar kufur ederek karalama yaparak daha mi iyi yaptın olan senin parana oldu duzgunce beklesen almıştın ne güzel.hala mudure falan kufur ediyosun risk birimi hesabini kapatirsa sasirma24 saat gibi sacma bir kural koyamaz hic bir site insanlara kaybttirmeye yonelik boyle bir oyun yapamaz