Rüşvet haa 😃Yardımcı olana 20 TL PEPPARA ŞANS BONUSU 😂
Ben alabilirmiyim tumbet sağlam sitedirYardımcı olana 20 TL PEPPARA ŞANS BONUSU 😂
Martabet bakiyemi sildi arkadaşlar 1200 tl olan bakiyemi ilk yatırdıgım tutar olan 301 tlye sıfırladıpeppara nedir 😀
martada naptin
neden ?Martabet bakiyemi sildi arkadaşlar 1200 tl olan bakiyemi ilk yatırdıgım tutar olan 301 tlye sıfırladı
Reis tumbet e yatır sağlamdırMartabet bakiyemi sildi arkadaşlar 1200 tl olan bakiyemi ilk yatırdıgım tutar olan 301 tlye sıfırladı
kural hatasimi yaptin ?
Nedir bu sitelerin yaptigi ya son zamanlarda cok artti bu olaylarMüdür ilgileniyor bilmiyorum neden, ama her ne olursa olsun hicbir sitede ben bunu görmedim. Ve her ne olursa olsun tüm kazancı silmemeleri lazım. Ekli dosyayı görüntüle 7773
@despara34 e bilgi verdin mi dostum konu hakkında?Arkadaşlar benimde hatam var bu martabet sitesinden onlarca magdur varken ben kendim kaşındım gittim buraya yatırım yaptım. Birazda buraya sponsor olduğu icin güvendim ama elim kırılaydıda yatırmayaydım. Bahanelerin arkasına sığınıp ödemeden kacıyorlar.
Bilgisi var ilgileniyorlar@despara34 e bilgi verdin mi dostum konu hakkında?
bazı siteler kurallar üzerine kurulurMevzu şu, ilk aldıgım kuponlar anapara cevrimi dışında olduğu icin tüm bakiyemi sildiler. Ki ben bu kuralı bilmiyordum kaldı ki bugüne kadar hicbir site bunu yapmadı. Eğer bir oyun anapara cevrimine dahil olmuyorsa bile kazancı hicbir site silmiyor yalnızca cekime izin vermiyorlar cevrim bitene kadar. Yani ne kadar ödememek icin ne varsa herşey kurgulanmış martabette. + buna ek olarak kazancımın büyük cogunlugu anapara cevrimi tamamlandıktan sonra oldu. Yani anapara cevrimi bitmeden olan kazanc 200-250 tl kadar. Geri kalan kazancımın hepsi anapara cevriminden sonra oluşmasına rağmen tüm bakiyeyi siliyorlar ve bu bahanenin arkasına sığınıyorlar! Vicdanları yok.