Ah bu sanssizliklarSuna bak 5 orandan italya yi yakaladım voleybol dep 23 13 öndeydi 11 fark atar dedim 8 0 seri yedi 23 21 sonra 25 oldu
Ah bu sanssizliklarSuna bak 5 orandan italya yi yakaladım voleybol dep 23 13 öndeydi 11 fark atar dedim 8 0 seri yedi 23 21 sonra 25 oldu
Eyvallah reisCapslock papara nonu at paşam
Seni konunun disina alayimYarinmi kaldi suan zaten cuma![]()
Ilk çeyrek 10 fark atmış. 2 çeyrek 11 atar dedik 23 13 den 23 21 e geldi var mı böyle biseyAh bu sanssizliklar
Saka bir yana yaptigin ayipti az onceSeni konunun disina alayim![]()
Haso hayırlı işler 😂😍Capslock papara nonu at paşam
Hakkettik bence 10 sayfa yazı yazdım 😂😂😂 sayesinde 3k oldum😋😋Haso hayırlı işler 😂😍
Tabi canım tek başına gol sevinçleri yaşadın gördüm 😂😂Hakkettik bence 10 sayfa yazı yazdım 😂😂😂 sayesinde 3k oldum😋😋
23 16 dan set verdi benim takim hersey beklerm😂Ilk çeyrek 10 fark atmış. 2 çeyrek 11 atar dedik 23 13 den 23 21 e geldi var mı böyle bisey
Hahaha benim de başıma çok geldi 😂😂23 16 dan set verdi benim takim hersey beklerm😂
Bilader kaybol git. Benle uğraşmaSeni konunun disina alayim![]()
Bak voleybol diosun ya bu kitapsiz kore ligi var bilirmisin su son 7 gunde 10 milysr parami yedi yatiyorum hirs yapiyorum yine oynurom23 16 dan set verdi benim takim hersey beklerm😂
Mac bitmeden bir daha tuttu demiyorum her an yatabilirHahaha benim de başıma çok geldi 😂😂
Aynen voleybol öyle malesef reisMac bitmeden bir daha tuttu demiyorum her an yatabilir
Futbol basket voleybol her şekilde kazanmak çok zor 😂Bak voleybol diosun ya bu kitapsiz kore ligi var bilirmisin su son 7 gunde 10 milysr parami yedi yatiyorum hirs yapiyorum yine oynurom
Baksana ekmeigimizi plaj futbolumda ariyoruzFutbol basket voleybol her şekilde kazanmak çok zor 😂
Ne oldu ben görmedim mesajiMahooniye birsey soyluyorum hemen atliyorsun.
Ben buradayım beyler bilginiz olsun 😂@NascimentoMahooniye birsey soyluyorum hemen atliyorsun.
Gece gece uykunuz yok mu ya tartismayin😂Ben buradayım beyler bilginiz olsun 😂@Nascimento
Modum yeminle fark etmedim takip ettiğimde bunun olduğunu foto koymuş sonradan fark ettim.Ben buradayım beyler bilginiz olsun 😂@Nascimento