Aynen site sağlam ben çok duydum cevremdeTescillenmis oldu yani 😂😂
Aynen site sağlam ben çok duydum cevremdeTescillenmis oldu yani 😂😂
Hava zaten sogukForm ye formda kal port ye portakal 😂
Güzel şuku 😂Hahahahah😂😂😂
10 numara hemde 😂😂Güzel şuku 😂
Ama varya canli destekdekiler adama sovmedigi kalir ama kaliteli siteAynen site sağlam ben çok duydum cevremde
❄️ ❄️Hava zaten soguk![]()
Ben kişi başı 5 er tahmin sandim kanka ondan 5 tane yaziuordum sira sira 😂Güzel şuku 😂
25 de olsaydi portbet demezdi kimse sanmiyorumBen kişi başı 5 er tahmin sandim kanka ondan 5 tane yaziuordum sira sira 😂
Imajbet te oyle canli destek dövecek gibiAma varya canli destekdekiler adama sovmedigi kalir ama kaliteli site
Modum burda yakalamışken seni bu elexin yatırım şartı olacak mi hiç yatirimim yok benim oraya
50 olsa yine denmezdi o yüzden bu yarışmada hile var 😂25 de olsaydi portbet demezdi kimse sanmiyorum![]()
Ben demezdim aklıma gelmedi😂25 de olsaydi portbet demezdi kimse sanmiyorum![]()
Yok tuttur çek gelsinModum burda yakalamışken seni bu elexin yatırım şartı olacak mi hiç yatirimim yok benim oraya
Bende en son deneme bonusu almistim😂Modum burda yakalamışken seni bu elexin yatırım şartı olacak mi hiç yatirimim yok benim oraya
VayyyyyyYok tuttur çek gelsin
50 olsa yine denmezdi o yüzden bu yarışmada hile var 😂
Yanıyorum söndürelim miiiiii😂😂😂Yok tuttur çek gelsin
Yenisi gelsin bi 10luk gece öyle bitsin olmaz mımodum cok para dagittim biraz kasayada para lazim
![]()
Gelse de gideceği yer belli gelene sevinmez oldum 😂Yenisi gelsin bi 10luk gece öyle bitsin olmaz mı![]()