Portbete ziraat bankasindan fazla guveniom 😀Portbet cok sağlamdır Portobette jasminbetin vip kullanicilsri icin actigi site o ds saglam bence cunku jasminbet saglam
Portbete ziraat bankasindan fazla guveniom 😀Portbet cok sağlamdır Portobette jasminbetin vip kullanicilsri icin actigi site o ds saglam bence cunku jasminbet saglam
AbartmaPortbete ziraat bankasindan fazla guveniom 😀
Bende uyeyim de yatirim yapmadim daha galiba gunde 1 cekim hakki varmisPortbete ziraat bankasindan fazla guveniom 😀
Ne abartma 10 k yi 10 dk da gondermis site buAbartma
2 oldu 😀Bende uyeyim de yatirim yapmadim daha galiba gunde 1 cekim hakki varmis
Sana miNe abartma 10 k yi 10 dk da gondermis site bu
O zaman denenir arkadssim oynuyo cekimlerde ve yuksek miktarlards iyiler duymustum2 oldu 😀
Dene dene knk benim de üyeliğim varO zaman denenir arkadssim oynuyo cekimlerde ve yuksek miktarlards iyiler duymustum
Evet gecen yaz dunde 1k cektim 10 dkda yinr gosterissiz site ama cok iyiSana mi
1k çektim diyorsun adama sözünü tutmuyonEvet gecen yaz dunde 1k cektim 10 dkda yinr gosterissiz site ama cok iyi
Neden versin kiAma ölsen 1 tl fazla para vermez orasi ayri konu istersen trilyon kaybet 😀
Kardesim bak bosu bosuna polemim yaratma biz anladtik anlattim ona1k çektim diyorsun adama sözünü tutmuyon
Ben maci aksam saniyordum😂😂😂 gordum simdi cevirir mi sence@Mahonii yagladi brighton amk tothenmin gokude iptal oldu
S*kmde degil alacagjmi aldimBen maci aksam saniyordum😂😂😂 gordum simdi cevirir mi sence
Ust oynamadın mi ki nasil aldinS*kmde degil alacagjmi aldim![]()
Iy ust oynadim 770 bastim 1000 tl 300 tl iyi karUst oynamadın mi ki nasil aldin
Ha iyi o zaman tebrikler ustte gelirse balli kaymak olurIy ust oynadim 770 bastim 1000 tl 300 tl iyi kar![]()
niye gelmesinHa iyi o zaman tebrikler ustte gelirse balli kaymak olur