Gelir gibiniye gelmesin
Gelir gibiniye gelmesin
Yok kanka ust oynamadm iy ust oynadimHa iyi o zaman tebrikler ustte gelirse balli kaymak olur
Dunden bastim diyordun ya ben 2.5 uste bastin sandim dostumYok kanka ust oynamadm iy ust oynadim![]()
Tottenham adami kanser eder 19 yasinda bir eleman var ozguvenli ********* 2 ye 0 yaninda kane var kaleye vuruorniye gelmesin
Yok yaDunden bastim diyordun ya ben 2.5 uste bastin sandim dostum
Tebrikler o zaman kazancin bol olsunYok ya![]()
Dostum tutturunca seni görürüm demistin tesekkur ediyorumAksama dogru gelirkm ben iyi forumlar
Kardeşim o seni görsün de çekince sende beni gör😀😀Dostum tutturunca seni görürüm demistin tesekkur ediyorum
3 haftadir toplasan 2 kere para cektim o da kaynettigimin 20de1 i dir kanka😂Kardeşim o seni görsün de çekince sende beni gör😀😀
Son zamanlarda bende seriye bağladım alt alım üst bitiyor üst aliyom üst3 haftadir toplasan 2 kere para cektim o da kaynettigimin 20de1 i dir kanka😂
Bilgim yok kanka dönüş yapmadı daha
Ne oldu ea sozunde yine duymadı biz ona öncülük yapiyoz
Tamam aldi kacti o zaman dun oglenden beri kayip.parayi alana kadar aktifti ful alinca yazmaz oldu☺Bilgim yok kanka dönüş yapmadı daha
Ne yapalım kanka biz yapmamız gerekeni yaptık gerisi ona kalmışTamam aldi kacti o zaman dun oglenden beri kayip.parayi alana kadar aktifti ful alinca yazmaz oldu☺
Öyle oluyor böylelerini mod @kumarbaz ban atman lazimTamam aldi kacti o zaman dun oglenden beri kayip.parayi alana kadar aktifti ful alinca yazmaz oldu☺
Kb adaş bizde hata öncü oldukNe yapalım kanka biz yapmamız gerekeni yaptık gerisi ona kalmış