Bana cevap verme isine bak
Bana cevap verme isine bak
NiyeBana cevap verme isine bak
ins kardesimBu kupon gelicek beyler boşuna şöyleydi böyleydi demeyin. Zatem şu anda aramızda büyük totemci @alfa97 var gerekirse gider kendisi gol atar![]()
Keşke bisey deseydin aga @fiorino21@fiorino21 reis katilabilir miyim şimdi gördüm ama
burak cok.yeteneklj bir forvetkusura bakma bu adama yetenekli diyosan futbolcudan anlamıyosn![]()
Helal ve reis maldan anliyon 😂😂😂burak cok.yeteneklj bir forvet
tamam sizsiniz burak çok yetenekliburak cok.yeteneklj bir forvet
Hahahahaahher mac en az 5 kere ofsayta düse biliyor buda bir yetenek gerektirir😀😀
Kardeşim kabul ettamam sizsiniz burak çok yetenekli![]()
Bir kadına ofsayt'ın ne oldugunu anlatırsın ögrenir ama burak ofsayt'ı direk tercübe ederek ögrenemiyoher mac en az 5 kere ofsayta düse biliyor buda bir yetenek gerektirir😀😀
Yorumunu beğendim dikkat etmedin miKeşke bisey deseydin aga @fiorino21
Heee bende diyom hahahahahaahBurağa yetenekli forvet diyen var burda Allahim😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Öğrendi son zaman da düşmüyorBir kadına ofsayt'ın ne oldugunu anlatırsın ögrenir ama burak ofsayt'ı direk tercübe ederek ögrenemiyo![]()
valla bende anlamadım aynı burakdanmı bahsediyoruz diye ikilemdeyim şuanda adamı ülke maçlarında görünce sinir krizi geçiriyorum bir de ilk 11'de başlatıyolarBurağa yetenekli forvet diyen var burda Allahim😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
kariyeri bitti yahu nereye ögreniyo sene nefesini dötünden almaya başlar zatenÖğrendi son zaman da düşmüyor