Ben listede oldugumdan bile emin degilim kesin arada çıkarmışlardırgerçekten sana hainlik yapıldıgını düşünüyorum bossD
d listedeki adama vermişler sana vermemişler
![]()
Ben listede oldugumdan bile emin degilim kesin arada çıkarmışlardırgerçekten sana hainlik yapıldıgını düşünüyorum bossD
![]()
@YumiYum77 sana çıkmış bana devrediyorum hanigerçekten sana hainlik yapıldıgını düşünüyorum bossD
![]()
Neyine tebrik ya kupon sahibi gıcık adam hep ayarliKazananlara tebrikler
Bize cikmadi.@ISYANKAR kimlere cikti
Az once gurur yapiyordun ahahhahahhahahahahhahahahaha@YumiYum77 sana çıkmış bana devrediyorum hani
@YumiYum77 bana verecek dedirdi haniBize cikmadi.![]()
Çekilişte şüphe uyandırıcı hareketlermi var 😀😀Neyine tebrik ya kupon sahibi gıcık adam hep ayarli
Aynen hahahaahahahaArkadaşlar @YumiYum77 bana verecekti
beni ilk siraya yazmissiniz tabi cikmaz ortalara yazaydin ya10 kişi 20 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
ula bir de istiyon mu harbiden vay bee@YumiYum77 sana çıkmış bana devrediyorum hani
Sadakami verion diyordun gurur yapiyordun @Boldpilot386 az once ne guzel laf dedin ustat sonuna kadar haklisinArkadaşlar @YumiYum77 bana verecekti
Ben liste hazirlaninca dedim bana çıkmaz kupon sahibi cikarmaz. Bilerek cekilisi adamina yaptırdı dedim gene cikmaz listede olduğumdan bile emin degilimÇekilişte şüphe uyandırıcı hareketlermi var 😀😀
Beni gitmis sona yazmis allahtan 3. Begendik @kumarbaz hahahahaahahah.beni ilk siraya yazmissiniz tabi cikmaz ortalara yazaydin ya
İstiyorum yolladım bile @YumiYum77 lafını yemeula bir de istiyon mu harbiden vay beeverin @Hmdbjk
gönder paparanı fiorinoya
benden de selam söyle
![]()
Ne şüphe ya adamlar adil yaptiBen liste hazirlaninca dedim bana çıkmaz kupon sahibi cikarmaz. Bilerek cekilisi adamina yaptırdı dedim gene cikmaz listede olduğumdan bile emin degilim
Hhaahhaahhaah aynenİstiyorum yolladım bile @YumiYum77 lafını yeme
Biraz daha etiket yaparsan evi de senin ustune yapacak@YumiYum77 bana verecek dedirdi hani
ben yazmadim lazionunkini kopyala yapiştir yaptimBeni gitmis sona yazmis allahtan 3. Begendik @kumarbaz hahahahaahahah.