@YumiYum77 reis 20 lik çok varsa bi tane alabilirim
HocamPuhahahahahaha guluyorum sana hocam hocam hocamdiyen bendim degilmi.
![]()
tamam vermiyorum demedimkiEyvallah kardeşim @YumiYum77 20 lirayı sen veriyom dedin
kendisi karıştiriyor 😃
Puhahahahaha canin sağolsun.kendisi karıştiriyor 😃
Kardeş kıskanıyor kim agliyacak mesajları okusunPuhahahahahaha guluyorum sana hocam hocam hocamdiyen bendim degilmi.
![]()
Hala nasil almadilar ciddiye anlamadim 😅😅Ya dur sende adamlar ciddiye alcak
Verecem dedi de sende bir dünya laf ettin sadaka mi veriyorsun lan felan diyeTartismiyoz adam verecem dedi
Bence tekrar edilmeli haksizlik var mesajlarimi oku dedim @fiorino21 yada @kumarbaz yaparsa bana cikmaz diye bildiğim tanidigim kisiler bunlar eski tokatci.@Boss94 ne olacak şimdi tekrarmı çekiliş
Kardesim sen kendisine niye anlatiyorsun birak bosver havlasin yoksay gitsin.Kardeş kıskanıyor kim agliyacak mesajları okusun
Iste anlamazlarVerecem dedi de sende bir dünya laf ettin sadaka mi veriyorsun lan felan diye
okadar da demedik aramızda bir arkadaşımızın sayesinde artık rast gele para gönderimi yapmıyorum@YumiYum77 reis 20 lik çok varsa bi tane alabilirim
Umarim ironi yaptigimi anlamissindir istemedim para felanokadar da demedik aramızda bir arkadaşımızın sayesinde artık rast gele para gönderimi yapmıyorumtercübe edindik onun sayesinde
![]()
Beşiktaş kazandı keyfim yerinde ama etkinlik sıkıntılıymış Osman öyle diyor 😀😀Cok sukur bugün de olayli etkinligimiz oldu
Çekiliş ayarli beyler
Kasimpasa besiktas wien fiorino lazio kumarbaz hepsi bir araya gelip bana cikardi ödülü
Oynanan büyük oyunu görün artik
@fiorino21 @KuponBaz @kumarbazKardesim sen kendisine niye anlatiyorsun birak bosver havlasin yoksay gitsin.
Bence Kasımpaşanin golünü de @lazio34 attıCok sukur bugün de olayli etkinligimiz oldu
Çekiliş ayarli beyler
Kasimpasa besiktas wien fiorino lazio kumarbaz hepsi bir araya gelip bana cikardi ödülü
Oynanan büyük oyunu görün artik
ben ona söyledim sen ona benim selamımı söyle yeter@YumiYum77 ödülü yollayacak moda şöyle