Arkadaslar selam ben uzun süredir bets10'da takılıp bazen iyi miktarlarda oynuyordum bets10 çekimleri geç göndermesi üzerine nası bulduysam ellerim kırılsaydı prizmabet diye bir şey buldum 7/24 çok kısa sürede ödeme garantisi verdi bana canlı destek. İlk önce 50tl attım kaybettim sonra dün 400tl yatırdım akşam parayı 970 yaptım çekim talebi verdim. Canlı destek sabah 9'dan sonra çekim yapabilirsiniz dedi sinirlendim biraz neyse dedim gece tekrar oynadım bakiye 1230TL oldu. 1 saat önce talep verdim hesabınız risk birimi tarafından incelemede dendi. Bu adamların tek işi tokat mı ? Tokatçı siteye mi para yatırmışım daha 1 kere çekim yapamadım bu kadar mı ucuz insan bunlar ellerim kırılsaydıda bets10'dan vazgeçmeseydim. Prizmabet denen site sadece para toplamak için kurulan sitelerden birimi canlı desteğinde kafası güzel ilk diyoki 72-96 saat inceleme biraz konuşuyoruz diyoki 36-72 saat inceleme. Bu da incelemenin tamamen yalan bir şey olduğunu ortaya koyuyor.
Böyle göz göre göre paraya iş koyan cebimizdeki paraya gözünü diken insan nasıl olabilir arkadaşalr daha dün diyolardı ki tüm çekimler hızlı şekilde sonuçlanmakta ulan allah cezaınızı versin ilk defa para çekcem hesabımı inceliceklermiş
Sizde görün paranızı kaptırmayın istedim...
Böyle göz göre göre paraya iş koyan cebimizdeki paraya gözünü diken insan nasıl olabilir arkadaşalr daha dün diyolardı ki tüm çekimler hızlı şekilde sonuçlanmakta ulan allah cezaınızı versin ilk defa para çekcem hesabımı inceliceklermiş