Seninle muhattap olana cvp ver ok.Var burası herkese açık bir platform saygı çerçevesinde hakaret ve küfür içermeden düşünce paylaşabilirim
Seninle muhattap olana cvp ver ok.Var burası herkese açık bir platform saygı çerçevesinde hakaret ve küfür içermeden düşünce paylaşabilirim
İzinli günümde yani Perşembe UEFA da olurmu etkinlik bunu kacircamEtkinlik tarz olarak çok keyifli ve eğlenceli geçmekte ve ödüllerde işin kaymagi olacak
senin için o günde yaparız sıkıntı yokİzinli günümde yani Perşembe UEFA da olurmu etkinlik bunu kacircam
Cansinsenin için o günde yaparız sıkıntı yok
Seni görmek güzel hayatadair ve ferhatcan21 niklerim benimsenin için o günde yaparız sıkıntı yok
Yazık insan üzülüyor koca koca adamlar klavye başında atıp tutuyorsunuz. Toplumun her alanında olduğu gibi burda da sakince birşeyi konuşup tartışamıyorsunuz. Eleştriye kapalı olmak iyi değilSeninle muhattap olana cvp ver ok.
Arkadaş bana yazma dedikçe anlamadığın kısım ne?Yazık insan üzülüyor koca koca adamlar klavye başında atıp tutuyorsunuz. Toplumun her alanında olduğu gibi burda da sakince birşeyi konuşup tartışamıyorsunuz. Eleştriye kapalı olmak iyi değil
Bir önceki cevabında seninle muhattap olana cevap ver yazdın. Cevap yazdığına göre muhattap aldın. Cevap yazmazsın olur biterArkadaş bana yazma dedikçe anlamadığın kısım ne?
10 tl alıyımYarın akşam yerimizi önden ayırtalım
Ayni seyi bonustada yapmistin mac başladığında ordaydik orda olmayip sonradan gelenler freebet aldi macin bitti rövanş maci başladı bize hala sira gelmemisti yani adil olmamisti😉😉😉Arkadaşlar yarın için güzel heyecanlı canlı canlı bir etkinlik tertipledik.PSG vs GALATASARAY maçına canlı etkinlik tertip edeceğiz maç oynanmaya başlamadan 10 dak önce Sorular sorulacak ve 90 dak boyunca devam edecek.Bu etkinliği tweet hesabınızdan organize etmeyi planladık halen takip etmiyor iseniz @KuponBaz olarak takibe alınız.
20 kişi seçildi kura ile yapıldıAyni seyi bonustada yapmistin mac başladığında ordaydik orda olmayip sonradan gelenler freebet aldi macin bitti rövanş maci başladı bize hala sira gelmemisti yani adil olmamisti😉😉😉
🙄🙄🙄🙄20 kişi seçildi kura ile yapıldı
kura resmi paylaşıldı ekstra olarak birde millete ekstra dağıttım daha ne yapayim
Sorular hazırmı forumca kampa girdik akşamki maç içinArkadaşlar yarın için güzel heyecanlı canlı canlı bir etkinlik tertipledik.PSG vs GALATASARAY maçına canlı etkinlik tertip edeceğiz maç oynanmaya başlamadan 10 dak önce Sorular sorulacak ve 90 dak boyunca devam edecek.Bu etkinliği tweet hesabınızdan organize etmeyi planladık halen takip etmiyor iseniz @KuponBaz olarak takibe alınız.
😅😅😅😅Sorular hazırmı forumca kampa girdik akşamki maç için
Torpil ve adam kayırmaca yok soruları ben bile görmedim
aleyküm selamselamın aleyküm Cümleten hayırlı günler