Arkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
bol şansArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Bol şanslar konduArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
nereye kondu ? 🙂Bol şanslar kondu
Bol şanslarArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Bol sans kanka☺Arkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Geceyenereye kondu ? 🙂
BolsanslarArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
bol şanslarArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Bol şanslar reisArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Harbi mi sero başkan çoğunda senin paparan vardır neden yollamamışlarDün 35 tl kazanmışız biri yollamamış sorsan hemen hemen hepsine para yolladım paparam mevcut yani insanlar parayı duyunca şaşırıyor
Bilmem yerime çekiliş yapmışlar ben parasında değilim ama yorumları okudum kimseye iyilik yaramaz.Harbi mi sero başkan çoğunda senin paparan vardır neden yollamamışlar
Anladım boşver sen sıkma canini adamsin sen 👍👍Bilmem yerime çekiliş yapmışlar ben parasında değilim ama yorumları okudum kimseye iyilik yaramaz.
Seviyoruz seni reis saglik olsun sıkma canıniBilmem yerime çekiliş yapmışlar ben parasında değilim ama yorumları okudum kimseye iyilik yaramaz.
Bizde @lossday dan kazandık sansimiza red gelmiş gün içinde atar ama uyuyordur geç çıkmışDün 35 tl kazanmışız biri yollamamış sorsan hemen hemen hepsine para yolladım paparam mevcut yani insanlar parayı duyunca şaşırıyor
Eyvallah sağolasın 😉Seviyoruz seni reis saglik olsun sıkma canıni
bol sansArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz
Bol sans olsunArkadaşlar hedef 600 5 kisiye 20 şeklinde yapicam mesaj sınırı hiç tanımadığım buraya ait eski hesaplar olur ama hiç tanımadığım olursa onlarda olmaz