bol şanslar10 dk daha dayanamadim asiler neyse son kupon
Bol şanslar reis10 dk daha dayanamadim asiler neyse son kupon
Umarim tutar zor gibi.10 dk daha dayanamadim asiler neyse son kupon
Geçmiş olsun.@stastemir Süleyman abi bozdurdugym kupon 2.0 dan ne hale gelmiş tüh bana büyük ders oldu bu Allah'ım ya
Hiç sorma abi ya☹️☹️☹️Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kötü olmuş@stastemir Süleyman abi bozdurdugym kupon 2.0 dan ne hale gelmiş tüh bana büyük ders oldu bu Allah'ım ya
Çok paniklemeden oynamak lazım,maç yoksa da oynamamak en iyisi, hayırlısı olsun.Hiç sorma abi ya☹☹☹
sağol kardeşim üzgünüm neyse prizma Betin takip artık☹️Geçmiş olsun kötü olmuş
Bol şans kanka10 dk daha dayanamadim asiler neyse son kupon
Dk 56 0 0 digeri de 00 dk 23sağol kardeşim üzgünüm neyse prizma Betin takip artık☹️
Abim no panikte içimden geçtiği gibi yaptım panik değil 200 de gitsin ama içimden ses bazen doğru çıkarıyor bazen yanıltıyor hatırlarsanız bu lig 90 da gol oliyor ondan bozuyorum dedim bozdum peşine gol geldi orda kazandık insanlara nasıl dagittiysak bugünde bunu yaşadık kader diyelim🙄Çok paniklemeden oynamak lazım,maç yoksa da oynamamak en iyisi, hayırlısı olsun.
Herşey kismete bakar,sağlık olsun.Abim no panikte içimden geçtiği gibi yaptım panik değil 200 de gitsin ama içimden ses bazen doğru çıkarıyor bazen yanıltıyor hatırlarsanız bu lig 90 da gol oliyor ondan bozuyorum dedim bozdum peşine gol geldi orda kazandık insanlara nasıl dagittiysak bugünde bunu yaşadık kader diyelim🙄
Aynen güzel abim😊Herşey kismete bakar,sağlık olsun.
Alameen 1 0 olduAynen güzel abim😊