Zeminler farklı biri düz olmayabiliyorAma 2sindede top yuvarlak
Zeminler farklı biri düz olmayabiliyorAma 2sindede top yuvarlak
Tavsiyeni değerlendirecem hadi ben yatar iyi gecelerAnlamaya bak futbolu boşver baskette oran hep 1.80 civarı al üst %50 şansın var
iyi gecelerTavsiyeni değerlendirecem hadi ben yatar iyi geceler
futboldada alt ust oyna %50 😁Anlamaya bak futbolu boşver baskette oran hep 1.80 civarı al üst %50 şansın var
Yaw sen bilion bu işifutboldada alt ust oyna %50 😁
oran düşük 3.5 üst diyelim 3.50 3.5 alt 1.20 ama baskette 37.5 üst 1.80 civarı ise 37.5 alt da 1.80 civarıfutboldada alt ust oyna %50 😁
O zaman napıyoruzoran düşük 3.5 üst diyelim 3.50 3.5 alt 1.20 ama baskette 37.5 üst 1.80 civarı ise 37.5 alt da 1.80 civarı![]()
3 maçtan 2 sini de bilsen oranlar aynı benzeri olduğu için kazanç sağlarsınO zaman napıyoruz
Yatalım lütfen yarın iş var3 maçtan 2 sini de bilsen oranlar aynı benzeri olduğu için kazanç sağlarsın![]()
Sınav var kahve içiyorum uyku çok ağır basana kadar derse çalış durYatalım lütfen yarın iş var
O zaman allah kolaylık versinSınav var kahve içiyorum uyku çok ağır basana kadar derse çalış dur
Hilbetten aldığım yatırımsız bonus geliyor kupon gelir inşallah çevirir çekerim bu siteyi seviyorum dizaynı iyi sadeYatalım lütfen yarın iş var
ben takmiyorum 6 ders mat bi şekilde geçerim diye 😁Sınav var kahve içiyorum uyku çok ağır basana kadar derse çalış dur
sen lise miben takmiyorum 6 ders mat bi şekilde geçerim diye 😁
AminO zaman allah kolaylık versin
Ben fen lisesisen lise mi
Ben de anadoluBen fen lisesi
uni1sen lise mi