sagolasınWonnnn tebrikler zar zor
sagolasınWonnnn tebrikler zar zor
aynen oyleartık geldi diyebiliriz
kor olsa 25 14 25 14 bitirirartık geldi diyebiliriz
baskan gorecez daha kazanalımAldimi davular calsin kardes bizide unutma sabah kadar gerci yanindayim ama![]()
Tumbetten devam et kardeşim 4k ya kadar yolu var site değiştirince ben hep şansız hissediyorum kendimitumbetten mı devam edelım yoksa baska sıteden mı genco mu
tamam anlastık bonus falan alırdıkTumbetten devam et kardeşim 4k ya kadar yolu var site değiştirince ben hep şansız hissediyorum kendimi![]()
tumbetten mı devam edelım yoksa baska sıteden mı genco mu
kanka benım 3 sıte dısında hıc bır sıteden oynuyamıyorum ama bonusu guzelse deneyebilirizbonus iyi veren site bakabilirsin nba diyosan %50 kombine bonusula betmarino var
Bonus diyorsan kardeşim geç ama tumbet gece cekimleri 2 saati bulabiliyor nba kaçırabilirsintamam anlastık bonus falan alırdık![]()
kanka sıkıntı yok ben takıp edenlerden cekılıs yapıyorum 1 mesajı olan gelmesın zatnwKardes ondan degil biraz sonra herkez gelir won yazar bizde cekilisde degilmiyiz ded her kez cakal olmus altay (hep yek)
mn 3 mac mn oran 1.50 toplam oran 5.00 sadece 1 kat cevrimkanka benım 3 sıte dısında hıc bır sıteden oynuyamıyorum ama bonusu guzelse deneyebiliriz
aynen bırde cekımın bıtmesını ugrasacaz gerekyokBonus diyorsan kardeşim geç ama tumbet gece cekimleri 2 saati bulabiliyor nba kaçırabilirsin
Burda şans geldi vardır bir hayır hem oran kısıtlaması ypk tümbette 1.30 aşagısıda alabiliyorsun en güzelide oaynen bırde cekımın bıtmesını ugrasacaz gerekyok