siz niye on yargılısınız yenı uyelere adam yenı uye olmus bol sans dedı gıttı zaten baska konudan geldı burayauyelik acmis yeni etkinlige gelmis
aynen 6 6 dan sonra won25 6 bile bitse set won![]()
etkinlikde oldugumu kim soyledi sana etkinlikde degilim bol sans yazan herkez etkinlige.mi.girecek bi bitmediniz arkqdas hep.ayni kafadasiniz😀uyelik acmis yeni etkinlige gelmis
biz on yargili degiliz bence sen fazla iyimsersinsiz niye on yargılısınız yenı uyelere adam yenı uye olmus bol sans dedı gıttı zaten baska konudan geldı buraya
etkinlikde oldugumu kim soyledi sana etkinlikde degilim bol sans yazan herkez etkinlige.mi.girecek bi bitmediniz arkqdas hep.ayni kafadasiniz😀
az kendini gelistir birak bu kafalariuyelik acmis yeni etkinlige gelmis
baskan arısın dıye mı sarı yazıyosun etkınlık benım ıstıyosan gırebılırsın yenı uyelere kapımız acıketkinlikde oldugumu kim soyledi sana etkinlikde degilim bol sans yazan herkez etkinlige.mi.girecek bi bitmediniz arkqdas hep.ayni kafadasiniz😀
eyw baskan sans dilemek icin girdim etkinlik filan derdinde degiliz😀baskan arısın dıye mı sarı yazıyosun etkınlık benım ıstıyosan gırebılırsın yenı uyelere kapımız acık
kanka tumbet won dese daha guzel olur yenı bahısı alırzBen won dedim bile
sagolasın baskaneyw baskan sans dilemek icin girdim etkinlik filan derdinde degiliz😀