Rolling 5 kişiye 20 TL

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
bana 200k yı geçtim de aylık büyüksün dicem anlıyorsun bu işi dicem ama diyemezsen konuyu kapatalım bence herkesin kazancı kendine çünkü :)

Kafaya bak amk parayla bilgiyi kıyaslıyo 200k çekebilmek için on göre para yatırmak gerek ayda 10-15 k yatırıp nasıl 200k çekicrm ben neyim amk

tayfunrollins

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kafaya bak amk parayla bilgiyi kıyaslıyo 200k çekebilmek için on göre para yatırmak gerek ayda 10-15 k yatırıp nasıl 200k çekicrm ben neyim amk
yahu dostum öncelikle şu agresif tavrını bırak her seviyede her ligte şike var apaçık var hemde görmek zor değil.

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
bana 200k yı geçtim de aylık büyüksün dicem anlıyorsun bu işi dicem ama diyemezsen konuyu kapatalım bence herkesin kazancı kendine çünkü :)

Bu kadar anlıyorsun bu işten beden eğitim ile işin ne ? Parayı burdan neden bulup götünü kurtarmıyosun ?

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
tamam şöyle yapalım o halde sen 2 gün sonra kendini hazırla nba de 2 maç söyle bilginle bana ben senin verdiğin bahsi oynucam gelirse kazanç yarı yarı kabul mü ?

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Bu kadar anlıyorsun bu işten beden eğitim ile işin ne ? Parayı burdan neden bulup götünü kurtarmıyosun ?
para olmadığını nerden biliyorsun acaba ? ben sadece 1 ay içinde sitelerde 30k bırakmış insanım müşteri kilitli olarak neyse uzatmayalım fazla dediğim gibi herkesin kazancı kendine

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
tamam şöyle yapalım o halde sen 2 gün sonra kendini hazırla nba de 2 maç söyle bilginle bana ben senin verdiğin bahsi oynucam gelirse kazanç yarı yarı kabul mü ?

Şöyle yapalım 2 gü sonra konu açıp ikimizde kupon atalım foruma kimin ki kazanırsa kaybeden kupon tutarı kadar para yollasın benm kupon 500 veriyosa sen kaybederen bana 500 yollarsın ben kaybedesem tam tersi kabul mu ?

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
New orleans 2 dk boş geçti kesin şike

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Şöyle yapalım 2 gü sonra konu açıp ikimizde kupon atalım foruma kimin ki kazanırsa kaybeden kupon tutarı kadar para yollasın benm kupon 500 veriyosa sen kaybederen bana 500 yollarsın ben kaybedesem tam tersi kabul mu ?
benlik sıkıntı yok kardeşim ben bütcemi bilerek hareket ederim o miktar bana koymaz amaç burda boy ölçmek vs değil sadece inatlaşıyorsun benimde herşey bilgiyle analizle olsaydı bu devirde herkes zengindi diyorum bende

tayfunrollins

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ben aynı muhabbete kabülüm varsan en az 5 oranlı bi kupon yapalım kapışalım bakalım ?

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ben aynı muhabbete kabülüm varsan en az 5 oranlı bi kupon yapalım kapışalım bakalım ?
benlik sıkıntı yok kardeşim ben bütcemi bilerek hareket ederim o miktar bana koymaz amaç burda boy ölçmek vs değil sadece inatlaşıyorsun benimde herşey bilgiyle analizle olsaydı bu devirde herkes zengindi diyorum bende

İkinizede okeyim ayarlayın paraları ortak havuzda toplarız kazanan hepsini alır

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
@sermet konuyu biraz kirlettim kardeşim kusura bakma inatlaşılıyor birkaç şeylede :)

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye

Herşey bilgiyle analizle olur kardeşim iyi takip edip doğru tahmini yaparsan kazanırsın bu benim görüşüm sizde şikeye bağlıyısunuz saygı duyarom

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Herşey bilgiyle analizle olur kardeşim iyi takip edip doğru tahmini yaparsan kazanırsın bu benim görüşüm sizde şikeye bağlıyısunuz saygı duyarom
ben bilgi veya analizle olmuyor demedim güzel kardeşim benim dediğim her maçta elbet bir dış faktör gücü olur dedim he bunun yanında bilgi analiz oluyor muhakkak

tayfunrollins

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
saygı duymuş halin bumu sabahtandır ters ters cevaplar yok torbacın kim muhabbetine girme dostum gerçekten sıkıntılı bir insansın fazla uğraşmak istemiyorum sen analizini yap kazan hadi iyi geceler:D

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
ilk 2 per milkin oyununa bak şimdiki oyuna bak :D

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ben bilgi veya analizle olmuyor demedim güzel kardeşim benim dediğim her maçta elbet bir dış faktör gücü olur dedim he bunun yanında bilgi analiz oluyor muhakkak

Bende sana diyorum ki her maçta dış faktör olmaz hele nba gibi prestijli bir ligde yok denecek kadar azdır