kumarbaz
Guest
aynen lose doğru gidiyoruz denedik olmadi
Neden
Eşit paylaşmama fikrini attin ya ondan bence
eşit eşit değil ya dağılım ondan
😁 😁 😁alt oynadim sanin gol atin hadi
Eşit olmasın zaten birileri fazla kazansın ki rolling yapsın burdaEşit paylaşmama fikrini attin ya ondan bence
Ne versek tersi geliyor diğer cerroda 2 gol çıktıalt oynadim sanin gol atin hadi
ben yaparım mesela tabi @terry50 fazla atacaksın atabilirsinEşit olmasın zaten birileri fazla kazansın ki rolling yapsın burda
ona oynucaktim keşke sormasaydim 😂😂 hangisi dieNe versek tersi geliyor diğer cerroda 2 gol çıktı
Ama buna inan bak kazanirsam kesin dagitirim kumarbaz tanir beni hani 100 er dagitirsan dagitim ihtimali fazla olurEşit olmasın zaten birileri fazla kazansın ki rolling yapsın burda
Dimiona oynucaktim keşke sormasaydim 😂😂 hangisi die
sıkıntı yok dün danimarka 6 yi atmasa kazancaktim gitti 90+6 da atti siniirm bozuldu kooyver gitsin
Yarın büyük etkinlik var 10 orana 500 tl basacam ve gelirse 1 k sını burda dağıtacamsıkıntı yok dün danimarka 6 yi atmasa kazancaktim gitti 90+6 da atti siniirm bozuldu kooyver gitsin
34 kere almışım günlük tek işlem.hakkim varYarın büyük etkinlik var 10 orana 500 tl basacam ve gelirse 1 k sını burda dağıtacam
oooYarın büyük etkinlik var 10 orana 500 tl basacam ve gelirse 1 k sını burda dağıtacam