Estağfurullah 😂😂Saatlere meydan okuyan adam 😁
Estağfurullah 😂😂Saatlere meydan okuyan adam 😁
Param olduğundan gezmiyorum gezmeyi seven meraklı ailen varsa sende gezersin😂😂😂Gez kardeşim param olsa bende gezerom😂😂😂😂😂😂
Ne guzel işteParam olduğundan gezmiyorum gezmeyi seven meraklı ailen varsa sende gezersin😂😂😂
AynenNe guzel işte
Bana sorarsan oynanmasin😂😂😂 garanti 100 tlmizden olmayalim kardeşm😉😉😉@Gfbridvan1907 kardeşim maç oynansın mı istersin oynanmasın mı
Hmm ben benim açımı düşünmem de yerinde olsam oynanmasını istememBana sorarsan oynanmasin😂😂😂 garanti 100 tlmizden olmayalim kardeşm😉😉😉
Heyecandan kalpten giderim mazallah 😂😂Bana sorarsan oynanmasin😂😂😂 garanti 100 tlmizden olmayalim kardeşm😉😉😉
oynansa yatma ihtimali var .Hmm ben benim açımı düşünmem de yerinde olsam oynanmasını istemem
Aynen ben o ihtimal karşısında yerimde duramam heyecandanoynansa yatma ihtimali var .
Valla facelerine baktim tarih belli degilmis umarim oynanmamak uzere ertelenjr😀😀😀😂😂😂😀😂😀😀😂😀😂Olacak neyse o olur şansına oynar kazanır oynamaz para alır
24 saat içinde oynanmazsa her turlValla facelerine baktim tarih belli degilmis umarim oynanmamak uzere ertelenjr😀😀😀😂😂😂😀😂😀😀😂😀😂
Her türlü iptal olur normaldeValla facelerine baktim tarih belli degilmis umarim oynanmamak uzere ertelenjr😀😀😀😂😂😂😀😂😀😀😂😀😂
Ahahahah 😂bide 25. saatte oynanip ust oluyormuş 😅
Oynansın o maça güveniyorum@Gfbridvan1907 kardeşim maç oynansın mı istersin oynanmasın mı
Valla ben bakmistim h2h a dep baya iuiOynansın o maça güveniyorum
Dedim ben guveniyordur diyeOynansın o maça güveniyorum