Canlı yap reissanırım canlıda iyi degilim ben maç öncesi yapıcam arkadaşlar karabahtımıza ne çıkarsa artık![]()
takip edelimsanırım canlıda iyi degilim ben maç öncesi yapıcam arkadaşlar karabahtımıza ne çıkarsa artık![]()
Bol sansbilgisayardan giremiyorum suanda foruma ama arkadaslar canli yapacaktim mac oncesi guzel bi kupon yapinca vazgectim birazdan paylasicam merak etmeyin goruncr sizde seveceksiniz kuponu gelirse sayet gece uzun sabahlar olmasin))
o gecmis kuponlardan biri7 k mi yapti
Bol sans
Kolay gelsinBilgisayardan bi turlu giris yapamadim. herneyse kupon budur arkadaslar kazanc saglarsak eger rollinge devam edicem son mac takim goludur
Bol şanso gecmis kuponlardan biri)) 50tl kayip bonusuyla 7k almistim ondan bahsediyo ama busefer suprize gitmicem
![]()
Gelsin artık kupon
baksana paylastimBilgisayardan bi turlu giris yapamadim. herneyse kupon budur arkadaslar kazanc saglarsak eger rollinge devam edicem son mac takim goludur
BolsanslarÖncelikle bir hedef yok. Martabet'in 20+20+20 bonusuyla ilk kuponu paylaşıyorum ve begenenler takip edenlerden çekiliş gerçekleştirilip bir miktarını paylaşılcakdır. Gönlüm boldur bunu beni bilenler bilir o yüzden rakam ne kadar yüksek olursa okadar da çekilişe giricek sayısı ve ödül belli olucakdır. Buradan şimdiden begenen arkadaşlara ve Martabet'e teşekkürler kuponu paylaşana kadar umarım güzel şeyler olmuştur henüz bakamadım
Ekli dosyayı görüntüle 5672
resim gorunmuyo mu bende gorunuyo sanirim su sira forumda sknti var neyse sana manule yazayimMaç hangisi
bol sansÖncelikle bir hedef yok. Martabet'in 20+20+20 bonusuyla ilk kuponu paylaşıyorum ve begenenler takip edenlerden çekiliş gerçekleştirilip bir miktarını paylaşılcakdır. Gönlüm boldur bunu beni bilenler bilir o yüzden rakam ne kadar yüksek olursa okadar da çekilişe giricek sayısı ve ödül belli olucakdır. Buradan şimdiden begenen arkadaşlara ve Martabet'e teşekkürler kuponu paylaşana kadar umarım güzel şeyler olmuştur henüz bakamadım
Ekli dosyayı görüntüle 5672