Ya kardeşim adam takip ettim maça karışıyorŞu an sen olayı büyüttün konu kapanıp gidicekti insanları kiskirtiyosun
Ya kardeşim adam takip ettim maça karışıyorŞu an sen olayı büyüttün konu kapanıp gidicekti insanları kiskirtiyosun
ben mi buyuttum @lazio34 sildigin msji ben mi buyuttumŞu an sen olayı büyüttün konu kapanıp gidicekti insanları kiskirtiyosun
Kim bayanKardeşim bayan varken öyle kelimeler kullanılır mı? Hadi bayan olmasa da yine kullanılmaz. Kullanırsan gelecek eleştirilere açık olman gerekir. Ayrıca bi daha küfürlü konuşmayalım
Bak işteSabrimi sınama çocuk
Ettin kardeş ben sildim mesajı hemde küfürün ağababasını ettinBen küfür etmedim
Osman abi sakin olalım konuyu amacı dışına cikarmayalim lütfen rica ediyorum sendenSabrimi sınama çocuk
peki sana mi kaldı beni düzeltmek!Ne dediyse dedi eğer sorun varsa reportlayin sana bana ona buna kalmamiş hakret etmek
TM uzatmayalim o.soz için senden özür bayan olduğun içinevet teşkilat kurduk
TM özür dilerim oldupeki sana mi kaldı beni düzeltmek!
Ne diyeyim sen biliyorsun neyin ne olduğunu görmezden geliverben mi buyuttum @lazio34 sildigin msji ben mi buyuttum
Tamam etmişse o onun ayıbı burada modlar var hallederben mi buyuttum @lazio34 sildigin msji ben mi buyuttum
Saçmalama ozman bende sana hakaret edeyim ? Ne dersinpeki sana mi kaldı beni düzeltmek!
TM kardesim özür diledim bayan oldunu unuttumSaçmalama ozman bende sana hakaret edeyim ? Ne dersin