Bol şanslarsil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Ya bunda ne var seviyeyi sen belirliyorsan görmediğin okumadihin mesajlara yorum on yargı yapiyon senin seviyen de buAl işte üsluba bak sen kimsin ki böyle konuşuyorsun boş yapma ne demek. İşte sizin seviyeniz maalesef bu yazık gerçekten
Yollamadığım şey kalamaz sana hayırdır.@atmaziya hayirdir paranmi kaldi ?
Kardeşim TM sen haklısın bende diyon ki yarın benim etim kufurleri bul bı konu aç beni etiketle herkes görsünYollamadığım şey kalamaz sana hayırdır.
Ozman o agzini kapat herkesin zor ani olablr adam sandik istedim dolandiricilik yapmadim hirsizlik yapmadm madem adamsin ozelden mesaji niye atiyorsun?Yollamadığım şey kalamaz sana hayırdır.
Banla beni😂
eminmisin ?Banla beni😂
Şimdi @atmaziya bakarsan ona herkes bakiyom muhatap olmadım kişi kasa yüksek olunca özelden mesaj yağmuruna tutuyorlar ama bakıyorum bunlar soylenmeyince kötü oluyorOzman o agzini kapat herkesin zor ani olablr adam sandik istedim dolandiricilik yapmadim hirsizlik yapmadm madem adamsin ozelden mesaji niye atiyorsun?
biraz önceki silindi hepsi böyle silindiyse nerden bulsun adamKardeşim TM sen haklısın bende diyon ki yarın benim etim kufurleri bul bı konu aç beni etiketle herkes görsün
Kararsizim biraz dusuneyim😂eminmisin ?
tereddüt etmem 🙂 istemeniz yeterli mahoni bey 😉😅Kararsizim biraz dusuneyim😂