😅😅😅 ya varya seyde kafa var sende yok yazma bana bak kurban olim benim sabrimi sınama git baskasina yazLavuk günümüz tukcesinde doğuda iyi bı kelime
😅😅😅 ya varya seyde kafa var sende yok yazma bana bak kurban olim benim sabrimi sınama git baskasina yazLavuk günümüz tukcesinde doğuda iyi bı kelime
Ya TM haklısınız siz getirin sıkıntı yok mesaj sinirida getirinmsj sınırına kısıtlamayı bilerek getirmiyoruz herkes istedigini yazsin diye ama herşeyin bi kurali var flood spama girer hadi dk say o ayrı ama saniye saymak saçma
zorla sn sınırımı getirelim 45 sn vs. gibi ?
12-12devam diyoruz
Bak ilk sen yazdın sen madem özelden numaranı ver kardesim sorunun neyse oradan halledelim😅😅😅 ya varya seyde kafa var sende yok yazma bana bak kurban olim benim sabrimi sınama git baskasina yaz
Sen gelene kadat ortalik durulmustu herkes maclara odakliydiSana mı soracağım hayırdır sen nerden alıyon bu cüreti ? Valla buranın modlarında büyük sabır var size katlanıyorlar
Eyvallah bro@lazio34 @kumarbaz @fiorino21 @despara34 valla bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama burda çok başı boşluk var ben dışardan bir göz olarak gördüğümü söylüyorum. Maalesef böyle giderse işiniz zor. Allaha emanet olun
Birak kardesim adamciklarla ugrasmaSen gelene kadat ortalik durulmustu herkes maclara odakliydi
Modlar bize katlaniyo
Biz bize katlaniyoruz
Ama ben sana katlanamiyorum