Tövbe tövbePist kavga edek mi![]()
Çok komik gece gece çok güldüm bu espriyeÇalar saatim var kardeş😄😄
Bu hamgi bransbirazda sağlama basalim
Vazgeçtim la senle savasmiycaz sevisicezTövbe tövbe
Yav sabir yav sabir simdi verecem sana vitesi sabahtan akşama kadar elinde oynayacanGeri vites TM kardesim sen haklısın böyle konuşarak bı yere varmaz ben haksiLimi kabul ediyorum
Çocukları sevindirdirsem.ne MUTLU banaÇok komik gece gece çok güldüm bu espriye
Arkadaşım gözünü seveyim rica ediyorum benle ilgili yazma ben seni görmezden geliyorum sende öyle yaparsan sevinirim.Vazgeçtim la senle savasmiycaz sevisicez![]()
abi bu ne maci 😀birazda sağlama basalim
Tatava yapma hadi 3 saattir uyucam diyorsun yat uyu belki rüyanda şirinleri görürsünÇocukları sevindirdirsem.ne MUTLU bana
Valla bulamadm kafa topu bile olablrabi bu ne maci 😀
bekle biraz daha turbo etkinlik hedefe ulasirsaUyuyamadim yaww
Sizin muhabbetinize doğum olmuyorTatava yapma hadi 3 saattir uyucam diyorsun yat uyu belki rüyanda şirinleri görürsün
Kardeş birak herkes ayri triplerde hey allahim yaVazgeçtim la senle savasmiycaz sevisicez![]()
Ula kötü bsy demedim barışmak için çabalıyorum Allah Allah tamam kırdık birbirimizi ben ozrumu diliyorum . 2 günlük dünyada niye kus kaliyoz aynı evin bireyleri gibiyiz **** bizim evimiz bizde evin bireylerriyizArkadaşım gözünü seveyim rica ediyorum benle ilgili yazma ben seni görmezden geliyorum sende öyle yaparsan sevinirim.