horoz dövüşuabi bu ne maci 😀
horoz dövüşuabi bu ne maci 😀
Hahhahahahahah uyku tutmadibekle biraz daha turbo etkinlik hedefe ulasirsa
payini alir yatarsin
wombirazda sağlama basalim
Kardes bu ne maci
Bizim muhabbete doyum olmuyorda seninki bayıyor beSizin muhabbetinize doğum olmuyor
Won mu oldu bubirazda sağlama basalim
Aynn oyle tartışmak aslında kötü birşey değil doktorlar bile bazen tartışmak sinir sistemlerine iyi geliyor diyorlarUla kötü bsy demedim barışmak için çabalıyorum Allah Allah tamam kırdık birbirimizi ben ozrumu diliyorum . 2 günlük dünyada niye kus kaliyoz aynı evin bireyleri gibiyiz **** bizim evimiz bizde evin bireylerriyiz
Ben seninle kus degilim sadece o kadar ettiğin laftan sonra biraz dediklerinin arkasında durmani beklerim.birbirimizi görmezden gelelim benim için yeterli.Ula kötü bsy demedim barışmak için çabalıyorum Allah Allah tamam kırdık birbirimizi ben ozrumu diliyorum . 2 günlük dünyada niye kus kaliyoz aynı evin bireyleri gibiyiz **** bizim evimiz bizde evin bireylerriyiz
Ozamann bayilBizim muhabbete doyum olmuyorda seninki bayıyor be
beyzbolKardes bu ne maci
Tuttumubeyzbol
Tebrikler güzel düşünceBen seninle kus degilim sadece o kadar ettiğin laftan sonra biraz dediklerinin arkasında durmani beklerim.birbirimizi görmezden gelelim benim için yeterli.
Bak işte sen beni anlamamaya devam ediyosun özür dilerim diyorum herkesin huzurundaBen seninle kus degilim sadece o kadar ettiğin laftan sonra biraz dediklerinin arkasında durmani beklerim.birbirimizi görmezden gelelim benim için yeterli.
Aynn helal olsun bu forumu kurduğu icinPapele helal olsun valla ne diyim
Baydın zaten verdiğin cvp lara dicek laf bulamıyorum 13 yaş muhabbetlerini geçeli çok oldu aklımda bişey kalmamışOzamann bayil
Mahmut Tuncer mi bu