EfendimLossday
EfendimLossday
Gördük hava atma 😄😄😄Okkupon bu
Aynen size direkt gondermeli gerekirse cekilise girerim bildirime almistim sadece basta siz daha cok burdaydinizABI EN BASTA BENLE @Hmdbjk KANKAM VARDI SONRA KYLIAN GELDI ONA GORE
Yapar hocam bu miktarlari oder rahatRoute bet ödermi paparadan verecem
KANKAM 3. KISI SENDI ONU DIYORUM 3LU BIZIAynen size direkt gondermeli gerekirse cekilise girerim bildirime almistim sadece basta siz daha cok burdaydiniz
Öder heraldeRoute bet ödermi paparadan verecem
ISTE BAHSETTIGIM ADALET HELAL OLSUN KANKA TAKIPTE OLANLAR HAKEDIYORBen burada birşey bahsetmek istiyorum haksızlık yapılmasın ben modum parasında değilim yada odulde tanıyanlar bilir takip eden 3 kişi vardı düzenli ve eğer haksızlık yapılmasın lütfen
Bu laf banaydi gakibaBen burada birşey bahsetmek istiyorum haksızlık yapılmasın ben modum parasında değilim yada odulde tanıyanlar bilir takip eden 3 kişi vardı düzenli ve eğer haksızlık yapılmasın lütfen
Özel yazarmisin sayın modumBen burada birşey bahsetmek istiyorum haksızlık yapılmasın ben modum parasında değilim yada odulde tanıyanlar bilir takip eden 3 kişi vardı düzenli ve eğer haksızlık yapılmasın lütfen
Ben sana demedim knk bak seni önceden de tanırım ama empati kur lütfenBu laf banaydi gakiba
Kanka bana mı diyorsun anlamadım söyle de biliyimBenim amacım ödül değil zaten ben modum ve etkinlik yapıp dağıtım yapiyorum burada ve en çok dağıtım yapanlardan bir kaç kişi benim o yüzden haksızlığa sıfır tolerans
Wp den yazsana başkanÖzel yazarmisin sayın modum![]()
Bak knk şimdi empati yap anlarsın eğer ihtiyacın varsa söyle hakkımı sana atsın ciddenKanka bana mı diyorsun anlamadım söyle de biliyim
Sen yaz numaralar silindi telefon ekran değiştiWp den yazsana başkan