BEN ANLATAMADIM SIZE KANKA SORUN YOK TAKIP EDERSINIZ BENIM SARJ BITER BELKI BURDAYIM BITENE KADARSurda kaç kişiyiz zaten 20 alsak ne olcakki kalpler bir olsun herşey gelip gecici
ETKINLIK BENIM DEGIL KARDESIM ADAM ALDI SENI BANA NE BAKIYORSUN TAKMA BENIBöyle dersen üstüme alınmamam için hiç bir sebep yok.
@Hmdbjk başkan başka etkinlikte görüşmek üzere bol şanslar sana
Başkan bende izin vermem zaten ama daha başındayız ya ondan dedimBU BENIM YAPIMDA VAR KANKA KUSURA BAKMA BEN O KADAR TAKIP EDICEM HEDEFE YAKLASICAM BIRI GELECEK SONLARA DOGRU BEN HAKSIZLIK SEVMEM BILIRSIN @ryla SANA DEGIL LAFIM USTUNE ALINMA
Ya çocuk olmayın sende oda gel şurayaBöyle dersen üstüme alınmamam için hiç bir sebep yok.
@Hmdbjk başkan başka etkinlikte görüşmek üzere bol şanslar sana
As başkanSelam aleykum
Merto başkan yapma ortami daha da germe 😄😄😄😄KUSURA BAKMAYIN DOSTLAR TAMAM ORTAM GERILDIYSE NAPALIM BEN GIDERIM TAKILIN SIZ SANA BOL SANS USTA NASKA ROLLINGLERE ARTIK KIMSE GERILMESIN BENIM YUZUMDEN
A.slm hoş geldinSelam aleykum
Ya dur surda iki keyif yapcazKUSURA BAKMAYIN DOSTLAR TAMAM ORTAM GERILDIYSE NAPALIM BEN GIDERIM TAKILIN SIZ SANA BOL SANS USTA NASKA ROLLINGLERE ARTIK KIMSE GERILMESIN BENIM YUZUMDEN
KANKA BANA SORDUN GELSIN MI DIYE OLUMSUZ DEDIM NAPAYIM HIC SORMUCAKTIN O ZAMAN KANKAM BEN SON SARJIMI BILE SENIN KONU DA HARCIYORUM YANIMDA ALETTE YOKMerto başkan yapma ortami daha da germe 😄😄😄😄