8'DE BETS 10 LINK ATCAK ALIRSIN ORDANKasa 82 olacaktı gördün
Orda bile şike var1.5 üst verdik orda tüm maclarda en az 4 gol oluyor
8'DE BETS 10 LINK ATCAK ALIRSIN ORDANKasa 82 olacaktı gördün
Orda bile şike var1.5 üst verdik orda tüm maclarda en az 4 gol oluyor
Atarsa atsana patron buraya8'DE BETS 10 LINK ATCAK ALIRSIN ORDAN
Türkiye'de sokağa çıkma yasağı ilan edecekler yaş sinirlamasina bakmaksızın ama çalışanlar nolacak orası meşhur
Bets10 her 1k yıruma 1.5 vetecek 10 k olurKANKA YAPCAK OLSALAR SIMDIYE KADAR YAPARLARDI DEMEK KI DEVLET BU KADAR INSANIN IHRIYACINI KARSILAYAMAYACAK DURUMDA ONLARIN KASADA DA KALMAMIS HERHALDE
Kalmayacak birşey yokki yap sokağa çıkma yasağı yarı maaşını öde yoksa ne kadar onlm alırsan al ben kendimden örnek vererim sabah 6.30da cikiyorum akşam 5de giriyorum ve yakalnadim belki bünyem atlattıKANKA YAPCAK OLSALAR SIMDIYE KADAR YAPARLARDI DEMEK KI DEVLET BU KADAR INSANIN IHRIYACINI KARSILAYAMAYACAK DURUMDA ONLARIN KASADA DA KALMAMIS HERHALDE
Başkan sen link gelirse atarsınBets10 her 1k yıruma 1.5 vetecek 10 k olur
15 yüklerler bunu batırmayalım bari
Kuruş kalmadı
Gittikçe ölü sayısı artıyorDURUM BERBAT
Kıyamet alametleri bunlar başkanKAC SENELIK DUNYADA GELDIGIMIZ DONEME BAK ALLAHIM SEN AFFET SONUMUZ NOLCAK BOYLE
2023 de ne varki92olmus lanet virüs ya Avrupa ekonomisi çöktü 1yil toparlanmaz daha da çöker maksat 2023den önce bizi bitirmek yoksa biliyorlar ya 2023drn sonra Türkiye kendi üretecek bakalım hakkımızda hayırlısı
Başkan herşey serbest olacak şimdi Lozan antlaşması var ya kendimiz üretim yapamiyoz petrol gaz ama 2023de kendimiz üretip dış ülkeden almayacaz ya önümüzü kesesekler2023 de ne varki
Başkan sen Twitter e hakimsin bu best10 link ne zaman gelecek2023 de ne varki
Gelir baskan da yanlis biliyorsun be baskan lozan baris anlasmasi niBaşkan sen Twitter e hakimsin bu best10 link ne zaman gelecek