kumarbaz
Guest
haydi hayırlı geceler bol şans size.
Bence zaten 16 kişiyidi listede herkese verilsin tabi karar sizin tekrardan hedef olsun bi bol şans yenidenİlk cekilisteki arkadaslar geçerlidir bilginize
Olmaz başta nedeiysek odur kimsenin hakkına girmem ben sonuçta o kazananların şansına çıktı lütfen bu konuyu uzatmayalım kardeşlerim kimsenin hakkına girmeyi swvmemBence zaten 16 kişiyidi listede herkese verilsin tabi karar sizin tekrardan hedef olsun bi bol şans yeniden
Bol sansBuda gelirse harika olur
Bol şanslarBuda gelirse harika olur
O zaman daha fazla kazanın inşOlmaz başta nedeiysek odur kimsenin hakkına girmem ben sonuçta o kazananların şansına çıktı lütfen bu konuyu uzatmayalım kardeşlerim kimsenin hakkına girmeyi swvmem
Katılabiliyor muyuz ?Buda gelirse harika olur
Eyvallah kardeşim saolasin güzel dusuncen icinO zaman daha fazla kazanın inş![]()
Barem güzel şuanBuda gelirse harika olur
Bol şansBuda gelirse harika olur
Dostum çekiliş yapıldı kazananlar belli takip etmek isterssn buyurKatılabiliyor muyuz ?
Ben imzayı attiysam gelmiştir oBarem güzel şuan
Desteklerim tabiki başkan hadi bol şans olsunDostum çekiliş yapıldı kazananlar belli takip etmek isterssn buyur
Adminim benide araya sikistirsanİlk cekilisteki arkadaslar geçerlidir bilginize
İnşallah başka sefere dostum öyle yapsam herkese haksızlık olur benim karakterimi kotulersin diğer arkadaşlara karşıAdminim benide araya sikistirsan