Eline sağlık gardaşım yolladık modumuzun da kesesi dolu olsun
Yo ondan değil sayı müsaitti o bakımdan 30 kişi olsa neyse de sayı müsait diye yaptım o yorumuBi onceki tenis rollunde hep ben takip ettim felan 2 kisi ile birlikte bana cik.amisti mesela cok koymustu anliyorum sseni
Katlarsam acarim etkinlikYo ondan değil sayı müsaitti o bakımdan 30 kişi olsa neyse de sayı müsait diye yaptım o yorumu
Anaaaaa sanki 1000 lira çektik@DAYI sen çekim yapmışsın hakkını bu adama devret de şansını kullansın![]()
İnşKatlarsam acarim etkinlik
Bencede bu saate kadar bekliyen arkadaşlarda faydalanırdıYo ondan değil sayı müsaitti o bakımdan 30 kişi olsa neyse de sayı müsait diye yaptım o yorumu
La 100 almisin adamın 1 lirası yok neyse kumarbaz kardesim sen bilinAnaaaaa sanki 1000 lira çektik![]()
Papara atmadın bana @fıfty50Eline sağlık gardaşım yolladık modumuzun da kesesi dolu olsun
500 tl para silinmiş 30 tl diyorsun değişik bi adamsınHaha bende bu şans varken nah alirim 30 tlyi
Şimdi tüm bakiye gitti miArkadaşlar burdan freebt aldım kuponda Galatasaray maçı vardı kupon kaybedince roll de Galatasaray ida koyduk biliyonuz oyuzden bakiyemi sildiler sizlerde dikkatli olun
Yazık olduŞimdi tüm bakiye gitti mi
Bakiye kaça düştü yani şuanYeniden biseyler yapmayı deniyecem
Adamin kendi parasi duruyor ondan sikinti yok500 tl para silinmiş 30 tl diyorsun değişik bi adamsın