Uyarıldı@lazio34 mudahele edermisin . Ben yardımıyım mi
@lazio34 mudahele edermisin . Ben yardımıyım mi
Beni oteleyecekmisUyarıldı
Ben birşey yapmadım sizin onayladiginiz ve benimde açtığım konuya laf ediyorTartışmayı uzatmayınız. Rolling yapılıyor
@lazio34 hadi bı uyarıda buna yap o zamanBeni oteleyecekmisbende ona itelesem ??
Kanka hood ta ordakiler gelmeyecekmis diyordun sende burdasin😂Beni oteleyecekmisbende ona itelesem ??
Uzatmayın lütfen ikinizde değerli arkadaşlarsınız. Daha bu konuda rolling dışı muhabbet edilmesin lütfenBeni oteleyecekmisbende ona itelesem ??
Yaptım@lazio34 hadi bı uyarıda buna yap o zaman
Evet .. Ben bi arkadaş a bakıp çıkacamKanka hood ta ordakiler gelmeyecekmis diyordun sende burdasin😂
Ben neden göremiyorumYaptım
Swnde cok degerlisin . Eksik olma kardesim .. Ozelden yazıyım mi arkadaşa . Konu kirlenmesinUzatmayın lütfen ikinizde değerli arkadaşlarsınız. Daha bu konuda rolling dışı muhabbet edilmesin lütfen
Bazı şeyler vardır göz ile görülemeyen. Tartışma kapandı herkese iyi forumlarBen neden göremiyorum
Bizde ordayizda kanka kasıyor giremiyoruzEvet .. Ben bi arkadaş a bakıp çıkacamhood dayız her zaman
Buyur yaz sevinirimSwnde cok degerlisin . Eksik olma kardesim .. Ozelden yazıyım mi arkadaşa . Konu kirlenmesin