Bol şans diliyorum,gelirim sonra.Geceye bu kuponla başlıyoruz küçük bir rolling yapalım hedefimiz 150 tl eğer ulaşırsak 5 kişiye 10 tl olarak paylaşırız hepimize bol şanslar gecemiz güzel devam eder umarım
Teşekkürler size ihtiyacımız var Gandalf BeyBol şans diliyorum,gelirim sonra.
İnanıyorum ben 🙏Şansımız bol olsun![]()
Herkez değil de herkesin kazanması daha doğru olurhayırlı olsun inş gelırde herkez kaznaır
Bol sansGeceye bu kuponla başlıyoruz küçük bir rolling yapalım hedefimiz 150 tl eğer ulaşırsak 5 kişiye 10 tl olarak paylaşırız hepimize bol şanslar gecemiz güzel devam eder umarım
Bol şans kardeşimGeceye bu kuponla başlıyoruz küçük bir rolling yapalım hedefimiz 150 tl eğer ulaşırsak 5 kişiye 10 tl olarak paylaşırız hepimize bol şanslar gecemiz güzel devam eder umarım
Anlamadımbu lanet basketten ayhttıık dostuk maçıymış puff bıktım valla
Bol sansGeceye bu kuponla başlıyoruz küçük bir rolling yapalım hedefimiz 150 tl eğer ulaşırsak 5 kişiye 10 tl olarak paylaşırız hepimize bol şanslar gecemiz güzel devam eder umarım
Teşekkürler gelir mi ne dersin ?Bol Şans![]()
bol şanslarGeceye bu kuponla başlıyoruz küçük bir rolling yapalım hedefimiz 150 tl eğer ulaşırsak 5 kişiye 10 tl olarak paylaşırız hepimize bol şanslar gecemiz güzel devam eder umarım
Teşekkürler abibol şanslar
TeşekkürlerBolşans