Sende uzatma lütfenSözünü 2 kez tutmayan biri roll yapıyor çok şaşırdım en azından kumarbaz yapıyor hedef olursa takip edenlerin garantisi var![]()
Sende uzatma lütfenSözünü 2 kez tutmayan biri roll yapıyor çok şaşırdım en azından kumarbaz yapıyor hedef olursa takip edenlerin garantisi var![]()
Bu şekil işi değil gerçekten o arkadaş 2 kez söz verdi tutmadı söz verdi tutmadı ama roll için para veriyo sence hangisi şekil bi düşün istersenatarsın atarım paparana 😀 şekil yapmana gerek yok...
aklın kalmasin dağıtımı yaparim kafana göreBu şekil işi değil gerçekten o arkadaş 2 kez söz verdi tutmadı söz verdi tutmadı ama roll için para veriyo sence hangisi şekil bi düşün istersenroll yapan olarak hedef olursa senin olsun
![]()
Uzatma meselesi değil modların kaç defa şahittir bi kez bile sıkıntılı bi paylaşımım oldu mu burda olamaz da ama durum neyse oSende uzatma lütfen
Benim kafama göre değil beni hiç ilgilendermez kardeşim sana rastgelsinaklın kalmasin dağıtımı yaparim kafana göre
Ben görmedim evet o nedenle lütfen dedim sendede bunu istiyorumUzatma meselesi değil modların kaç defa şahittir bi kez bile sıkıntılı bi paylaşımım oldu mu burda olamaz da ama durum neyse o![]()
Ben bi hakaret etmedim bırakın hakareti tek bi kelime incitecek tek kelime bile yazmadım yazmamda o nascimento denen arkadaş 2 kez sözünü tutmadı sadece onu belirtiyorum o kadar alıntı yaptım bana en ufak bi şey bile sölemedi nedenini de bilemiyorumBen görmedim evet o nedenle lütfen dedim sendede bunu istiyorum
Bol şanslar@Nascimento sponsoruğunda rolling yapiyoruz
20+10 bol şans kupon geliyor simdi 🙂
beni biliyonmu o göz kırpman ayar ediyorBen bi hakaret etmedim bırakın hakareti tek bi kelime incitecek tek kelime bile yazmadım yazmamda o nascimento denen arkadaş 2 kez sözünü tutmadı sadece onu belirtiyorum o kadar alıntı yaptım bana en ufak bi şey bile sölemedi nedenini de bilemiyorum![]()
Bak kardeşim söz verdi tutmadı aranızdaki diyaloğu bilemem ama uzatma lütfen dediğim 3.mesajBen bi hakaret etmedim bırakın hakareti tek bi kelime incitecek tek kelime bile yazmadım yazmamda o nascimento denen arkadaş 2 kez sözünü tutmadı sadece onu belirtiyorum o kadar alıntı yaptım bana en ufak bi şey bile sölemedi nedenini de bilemiyorum![]()
Sen kupon yap hadi 🤗beni biliyonmu o göz kırpman ayar ediyor