ETKİNLİK ROLLING

• Konbuyu başlatan kumarbaz
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
City bak sen 3-2 oldu

Low6734

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
beyler 10 tllik oyun al dedide
etkinlik sahibi
isyankar low ve hmd yi listeye alma dedi
🙁 sonuç olarak kasa onun beyler kusuruma bakmayin
Hahah beni listeye alma demesine gerek yoktu nascimento benim için zaten 20 ver demişti direkt ama ben kendim zaten kabul etmemiştim;) şimdide listeye mi alma demiş hahah bu arkadaş çok komik gerçekten önce sözünü tutup sonra rolling yapsaydı böyle küçülmeseydi keşke bu rolling benim mesajlar sonucunda oldu çol matrak gerçekten bu arkadaş;)

vega058

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Arkadaşlar ilk cmt hesabımı açtım az önce. Garantinden cmt hesabıma para gönderdim 40 dk dır cmt hesabıma geçmedi. Bu şekilde uzun mu sürüyor hep. Bi de unutup hesabı onaylı hesap yapmadan gönderdik sap gibi. Daha sonra hesabı onayladım. Sonuç ne olur 😊

kumarbaz

Guest
Arkadaşlar ilk cmt hesabımı açtım az önce. Garantinden cmt hesabıma para gönderdim 40 dk dır cmt hesabıma geçmedi. Bu şekilde uzun mu sürüyor hep. Bi de unutup hesabı onaylı hesap yapmadan gönderdik sap gibi. Daha sonra hesabı onayladım. Sonuç ne olur 😊
10 dkda geciyordu min atma 50 tl idi ? kac attin

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@kumarbaz birşey soracağım knk bu etkinlik sahibinin olduğunu bilmiyordum katıldım beni sokmasin ama burdan o para görünce bı yerleri karman şahısa diyorum benim kurduğum etkinliğe gelme ve en ufak bi sorida bile konumada gelme iki gün önce günde 10 kere para istiyorum lan mesajla şimdi iki Atatürk gördün diye mi kalktı o yerin

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
Hahah beni listeye alma demesine gerek yoktu nascimento benim için zaten 20 ver demişti direkt ama ben kendim zaten kabul etmemiştim;) şimdide listeye mi alma demiş hahah bu arkadaş çok komik gerçekten önce sözünü tutup sonra rolling yapsaydı böyle küçülmeseydi keşke bu rolling benim mesajlar sonucunda oldu çol matrak gerçekten bu arkadaş;)
Ya bunun kadar nankör karakter yoksunu çöp kutusu birini görmedim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...