Tek macabeyler tek maça atalimmi 40 i yoksa parca parça mi gidelim
Tek macabeyler tek maça atalimmi 40 i yoksa parca parça mi gidelim
Insallah simdi yine 10 oyna demezler😂bonus bakiyesini sildiler simdi 10 tllik oyna dedi
Erenim 2 maç seçip 1.50 den basmani tavsiye edebilirim sadece öneribeyler tek maça atalimmi 40 i yoksa parca parça mi gidelim
Adam ol ozman kimse burda senin annen baban degil 20 kere yazma seni yarisma sisi etmistim atacaktim ama kari gibi lak lak yaptin sende kaybettinHani bana direkt 20 dizaten ben kabul etmemiştim baştan da kumarbaz şahit zaten hatta ona devretmiştim olursa hedef şimdi listeye alma demiş hayırdır acaba ne oldu ki
![]()
At gitsin korkanin cocugu olmaz gelirse cekersinbeyler tek maça atalimmi 40 i yoksa parca parça mi gidelim
10 oyna desinlerde 10 silmesinlerInsallah simdi yine 10 oyna demezler😂
Senden iyi kari varmi burda.Adam ol ozman kimse burda senin annen baban degil 20 kere yazma seni yarisma sisi etmistim atacaktim ama kari gibi lak lak yaptin sende kaybettin
Aynen sözünü tutmuyor gelme kardeşim bu sözüne kesin itimat et bak bu sözünü kesin tutarBen sozumu tutmuyorum gelme 😁😁😁😁😁
Dansöz kilikli.Adam ol ozman kimse burda senin annen baban degil 20 kere yazma seni yarisma sisi etmistim atacaktim ama kari gibi lak lak yaptin sende kaybettin
Yatmaya kardeşimNereeye abi
Eren parayı çek boluselim bunlar kavga etsinhop aga tartişmayin
Ise yaramayanlari yok aaydin bu saatten sonra polemik yokhop aga tartişmayin
Hssktr tersine girin beylerbeyler hakkinizi helal edin umarim gelir
Kismetbeyler hakkinizi helal edin umarim gelir