freebetide harcadım hocam kaybettim onuda 100 kasa kaldı sadeceDuruyorsa freebet bnce onu yapıştır
freebetide harcadım hocam kaybettim onuda 100 kasa kaldı sadeceDuruyorsa freebet bnce onu yapıştır
O zaman 2 sağlam 2 maça gömüp kasa 350 olurfreebetide harcadım hocam kaybettim onuda 100 kasa kaldı sadece
Bence o siteye atma100 çekiyorum başka bir siteye 30 40 tl atıp devam edicem routebete atıcam muhtemelen freebet kampanyası var hala %50 orasıda güzel oluyor
Alma boşver freebet o site sıkıntılı çekimi rahat olan bi siteye 50 at daha iyi benceBence o siteye atma
valal hocam ben 4 5 sefer tak diye çektim ama bilemiyorum bana sorun çıkarmadılar hiçAlma boşver freebet o site sıkıntılı çekimi rahat olan bi siteye 50 at daha iyi bence
Ben onu da atamıyorumAynı bendeher gün 10 20 atıyom nerdeyse daha 100 olmadı hiç
![]()
seytanın bol olsun100 havale çekimi yaptım 80 geldi 20yle oynadım 67 oldu olucak olursa 67 kasayla devam edicem tekrardan denicem bu sefer 300 yapabilirsem çekicem.
San dedim demi kardesim çek zorlama diye neyse sağlık olsun100 havale çekimi yaptım 80 geldi 20yle oynadım 67 oldu olucak olursa 67 kasayla devam edicem tekrardan denicem bu sefer 300 yapabilirsem çekicem.
Sendeyiz70 tl kasayla zararsız devam beyler
80 çektim zaten hesaba zararım yok 70de kasam var yine rahatım bi yandan hocamSan dedim demi kardesim çek zorlama diye neyse sağlık olsun
Korkma iki kasa bas hedefe ulasirsin70 tl kasayla zararsız devam beyler
Bence çek prizmadan oyna yine veya başka site ama alma bonuskasayı 100ledim çekip başka siteye geçip bonus aliyimi sizce güzel bonus veren bir site bilen var mı ?
Mantıklı pasgole at 100 100 de bonus veriyor 8 katı 1.80 orandan kardeşimkasayı 100ledim çekip başka siteye geçip bonus aliyimi sizce güzel bonus veren bir site bilen var mı ?