Ya cok aramadım arkadasın orda oynuyordu sıkıntı yok falan cekımlerıne baktım cakmıs harbiden yatırdım 13k yaptım sımdı anaparam bıle alamıyorum10k yatırım yapmak için çok mu aradın bu siteyi ?
Merhaba arkadaşlar romabet365 sitesi 10.000 parama çöktü şuan hesapta ban yemısım giremiyorum 60 gün inceleme var deyıp banladılar bu sıteyı bilen varmı 10k anaparam paramı verın dıyorum onuda vermiyorlar
Sermaye olsa bende yaosrdm6ama olmuyor malesefben olsam arkadaşını sermaye yapar 10 k yı ondan cıkarırım piyasalar iyi suan da![]()
İlk önce geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar romabet365 sitesi 10.000 parama çöktü şuan hesapta ban yemısım giremiyorum 60 gün inceleme var deyıp banladılar bu sıteyı bilen varmı 10k anaparam paramı verın dıyorum onuda vermiyorlar
Başkan bizim iş nolduRomabet e 10 k nedir dostum 1xbet var cratossporting var geçmiş olsunödemezler diye tahmin ediyorum
10 k değil 100 tl yatırmak için bir ay düşünürüm sen para mi çöpe atmışsın resmenMerhaba arkadaşlar romabet365 sitesi 10.000 parama çöktü şuan hesapta ban yemısım giremiyorum 60 gün inceleme var deyıp banladılar bu sıteyı bilen varmı 10k anaparam paramı verın dıyorum onuda vermiyorlar