Anlaşılan kayıp var geçmiş olsunUzak durun
Rulette formül ?Rulete hiç cesaret edemiyorum kayıp çok kazançta cok formülü var ama site bi yerden sonra sıkıntı cıkartıyo gibi gördüm genelde SLOTcuyum tek çevirmede 500 aldıgımı bilirim ama oyun degiştiremiyorum o yüzden kayıp bu aralar
Tek formül sans😆Rulette formül ?
Rulette formül ?
Bu taktik paylaşanların hepsi aç milleti dolandırma pesindeBu şekilde kazanan çevremde çok kişi var ama siteler kitledi çoğunun hesabını sabır lazım ama yinede rulet şeytan tekerleği
36 sayıyı doldur 37.sayıya gelir üst üste 2 el bu güzler neler gördüBu taktik paylaşanların hepsi aç milleti dolandırma pesinde
Bütün param bitti sinirden son 35 i 12 ye bastım direk içine oturdu36 sayıyı doldur 37.sayıya gelir üst üste 2 el bu güzler neler gördü
Tamamen şans ve masanin verip vermeme durumuna kalmış bir olayBütün param bitti sinirden son 35 i 12 ye bastım direk içine oturdu
Genel olarak uzun vadede ruletten kazanmak çok zor100 lirayı 10 k yapmisligimda var 3 4 k ile oynayıp 5 dk 0 lamisligimda var
Tabi %100 değil tavsiye diyelim geçmiş olsun yenidenBu taktik paylaşanların hepsi aç milleti dolandırma pesinde
Molvin yalçın dediğin adam üç kağatcının teki rulette formül diye bir şey yok kasa ne zaman isterse o zaman kazanırsınBu şekilde kazanan çevremde çok kişi var ama siteler kitledi çoğunun hesabını sabır lazım ama yinede rulet şeytan tekerleği
Rulet aleminde rulet fatihi dışında doğru konuşan adam yok diğerleri alayı uckagitciMolvin yalçın dediğin adam üç kağatcının teki rulette formül diye bir şey yok kasa ne zaman isterse o zaman kazanırsın
Cevdette sağlam gibi yaRulet aleminde rulet fatihi dışında doğru konuşan adam yok diğerleri alayı uckagitci