Kupon gelince tamamdırMk cevrim bitmiste bakiye yok ortada 😀
Kupon gelince tamamdırMk cevrim bitmiste bakiye yok ortada 😀
Destek kapalı sorcaktimda sabahı beklerizBu betmoyda gece çekimi var mı? Benim son kupon kaldı çevrimin bitmesine
Teşekkür ederim güzel yorumun için kardeşimben alakası olmayan konulara sen hortlattın diye girip bakarak vakit kaybettim ona say
Yatirim yoksa sponsor olayim sana 3 kati geri alirkm 😀😀Bu betmoyda gece çekimi var mı? Benim son kupon kaldı çevrimin bitmesine
AhahaYatirim yoksa sponsor olayim sana 3 kati geri alirkm 😀😀
Hangi binada? ?? Binada ne varHadi ateistler binada çare bulsun![]()
Bunada 🙄Hangi binada? ?? Binada ne var
Bunada ne olmuşBunada 🙄
Hahahaha eyvallah bi durum olursa derim 😂Yatirim yoksa sponsor olayim sana 3 kati geri alirkm 😀😀
Aleyküm selamBunada ne olmuş
Hangi kafayı kullanıyor knka banada lazım ondan@lossday ateist inşaat mühendisimi lazım
Ateistler binada açıklasın dedin. Orjinal 30 yıllık kafa kullanıyon darbe boya yokHangi kafayı kullanıyor knka banada lazım ondan
Vallahi aynısı bende 4.6 tan@lazio34 kendi paramla oynasam gelmez 4.70 oran
Hasar kayıtsızAteistler binada açıklasın dedin. Orjinal 30 yıllık kafa kullanıyon darbe boya yok
Karşı binada mıAteistler binada açıklasın dedin. Orjinal 30 yıllık kafa kullanıyon darbe boya yok
Darbe boya yoksa değişende yok demek olmaz mı ? Bunuda binada açıklayayım mıHasar kayıtsızdeğişme varmi
Aman be sendeDarbe boya yoksa değişende yok demek olmaz mı ? Bunuda binada açıklayayım mı
Karşı binada bi hatun var bana uyarKarşı binada mı