YokDaha yollamadilar mi
YokDaha yollamadilar mi
İlk çekimin mi
Bir kere çekmiştim 1 buçuk saat oldu izin verilmedi hala işlem sırasında diyorlarİlk çekimin mi
Belki banka trasferi ondan olabilir ben aresbet ilk çekiminde 9.30 saat bekletin😂😂😂Bir kere çekmiştim 1 buçuk saat oldu izin verilmedi hala işlem sırasında diyorlar
Papara daha önce çektim 1 saatte attılarBelki banka trasferi ondan olabilir ben aresbet ilk çekiminde 9.30 saat bekletin😂😂😂
Bı çekimlerde içimde dert olmayan bı site var Queenbet eski sitem betasus bide yorkbet 3 inden başkasına yatırım yapmamPapara daha önce çektim 1 saatte attılar
Bende bu siteye para yatırmam 9 tl diye yatirdimBı çekimlerde içimde dert olmayan bı site var Queenbet eski sitem betasus bide yorkbet 3 inden başkasına yatırım yapmam
Bildin yer dada mantıklı kardesim bonus için ben fazla yatırımı bilmedim yere atmamBende bu siteye para yatırmam 9 tl diye yatirdim
TM kardesim saol fikir verdiğin icinAklı olan bu siteye 1 tl bile yatirmasin 2 saat oldu izin yok
2 saatte izin verildiTM
TM kardesim saol fikir verdiğin icin
Hiç oynamadim@Mahonii 1xbet nasıl ondan oynamayi planlıyorum
Oda iyi2 saatte izin verildi
TMOda iyi
Tebrikler güle güle harca kardeşimYatırdılar sonunda
hayırlı olsunYatırdılar sonunda
Kanka yatirir ben deneme.bonusuyla cekim yaptim hayirli olsun kaybin icinde uzgunumBu site para yatırır mi onu da bilmiyorum