ilgilenen arkadaşlar özelden yazsınlar
whatsapp yok özelden mesaj at dostumPAPARA HESABINI SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR..
05550331475 WHATSAPTAN YAZABİLİR ÜCRET 120 TL!
Ne güzel bulustunuz hadi bakalim hangi cezaevine giderseniz haber edin ziyaretinize gelelim
La olum sacmalama basını belaya mi sokacaksınwhatsapp yok özelden mesaj at dostum
😂 😂 😂Ne güzel bulustunuz hadi bakalim hangi cezaevine giderseniz haber edin ziyaretinize gelelim
çok sıkıntıdayım bildiğin gibi değilLa olum sacmalama basını belaya mi sokacaksın
Olabilir reis ama bu çözüm değil. Nerde kullanacaklar belli değil falan sonra çok pişman olursun benden demesiçok sıkıntıdayım bildiğin gibi değil
zamanında canlı destekte bile çalıştım çok illegal koşullarda çalıştım büyük bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum dostum en fazla icra gelir oda zaten bir sürü varOlabilir reis ama bu çözüm değil. Nerde kullanacaklar belli değil falan sonra çok pişman olursun benden demesi
Anladım gazan mübarek olsun o zamanzamanında canlı destekte bile çalıştım çok illegal koşullarda çalıştım büyük bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum dostum en fazla icra gelir oda zaten bir sürü var
teşekkürler sayın modumAdam satıcı kardeşim. Herhangi şüpeli durumda müdahil oluruz zaten
değmez100 lira iicn değer miii
Al al 150 tlyee hayatını sat senarkadaşlar sağolun düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim ama riski göze alıyorum